به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مرضیه گنجی شب گذشته در نشست هم اندیشی دبیران خواهر تشکل های دانشجویی دانشگاه های شیراز به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) که در دفتر «خبرگزاری دانشجو» در شیراز برگزار شد، با اشاره به اینکه زن ها همیشه نقش پنهانی و مدیریت پنهانی در جامعه داشته اند ، گفت: متاسفانه با معرفی نکردن درست الگو ها در جامعه اسلامی به زنان جفا کرده ایم.
وی ادامه داد: جایگاه و شخصیت های زنان را در جامعه نشان نداده ایم و الگوهایی نظیر خانم فاطمه زهرا (س)، خانم خدیجه(س) و دیگر زنان بزرگ اسلام که در قله هستند و ظرفیت بزرگی را دارند باید به جامعه زنان کشور بشناسانیم.
نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز افزود: مثلا خانم ام البنین آنقدر ظرفیت بالایی داشته اند که توانسته اند همسر حضرت علی (ع) بشوند و امروزه ما با معرفی نکردن سیره و منش این بزرگواران در حق آنان جفا کرده ایم.
گنجی با بیان اینکه زن سه ویژگی بارز دارد، گفت: عبادت، مدیریت خانه و وظیفه سیاسی و اجتماعی سه ویژگی زن است که ما اصلا جایگاه مناسبی که بخواهد یک زن در مسئله سیاسی و اجتماعی نمود پیدا کند را نداریم.
وی با اشاره به خطبه فدک حضرت فاطمه زهرا (س) بیان کرد: نکته های نابی در خطبه فدک وجود دارد که حتی بزرگان می گویند نهج البلاغه حضرت امیر (ع) وصی خطبه فدک بانوی بی نشان است و این خطبه نمود اعتراض زیبای یک زن در جامعه را به نمایش می گذارد.
نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز با بیان اینکه دختران جامعه ما دچار یک نوع سر در گمی شده اند، بیان داشت: اسلام می گوید: دختران بعد از ازدواج به تکامل می رسند ولی فمنیست ها این اعتقاد را ندارد و این جور القا می کنند که احتمال شکست وجود دارد و شاید به آرزو ها و آرامش در زندگی نرسید.
گنجی افزود: ما به عنوان یک تشکل مذهبی با این هدف آمدیم و کار کردیم و می خواهیم حرف خودمان را در جامعه بزنیم.
وی ادامه داد: باید از اوضاع درون جامعه مطلع باشیم، سوالات خود را بپرسیم و ما هم به عنوان یک دانشجو و یک فرد نخبه مطالبه کنیم.
نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز بیان کرد: ما ثابت کردیم که خانم ها می توانند نمود اجتماعی داشته باشند و فکر کنند و برنامه ها را اجرا کنند و در این زمینه سبک زندگی اسلامی ایرانی نیز برنامه های متنوعی درون تشکلی داشته ایم.
گنجی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا دانشگاه ها مروج فرهنگ اسلامی ایرانی هستند و یا غربی افزود: هر دانشجویی که وارد دانشگاه می شود به فرموده رهبر معظم انقلاب باید سرشار از معنویت و علم بشود؛ اما متاسفانه این گونه نیست و بعضا دیده می شود که حجاب ها کم رنگ تر و بعضا اعمال واجب هم فراموش می شود.
وی تصریح کرد: بزرگترین ظلمی که در حق ما دانشجویان در دانشگاه به عنوان مبدا همه تحولات شده این است که زیر بنای دانشگاه های غربی ریخته شده است و این باعث شده که بعضی از دانشجویانی که با تفکری مذهبی و اعتقادی وارد دانشگاه ها می شوند، از بعضی ارزش های خود عقب نشینی کنند.
نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز ادامه داد: دانشگاه ها مرکز ترویج فرهنگ غربی به وسیله علوم انسانی غربی شده اند؛ به طوری که علوم تاریخ گذشته را وارد ذهن دانشجویان می کنند و چگونه با این تفکرات والقائات انتظار داریم دانشجویان ما بی دین از دانشگاه ها خارج نشوند؟!
گنجی در پایان گفت: مبدا تمام مشکلات ما علوم انسانی غربی است و امیدواریم به جایی برسیم که بر اساس فکر و علوم اسلامی دانشگاه ها را پایه گذاری کنیم.