به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام مهدی نخاولی امروز در همایش «یک هفته فاطمی زندگی کنیم» که به همت کانون دختران آفتاب در دانشگاه فردوسی برگزار شد، با اشاره به اینکه برخی بانوان خانهداری را شغل نمیدانند، بیان داشت: برخی بانوان حاضرند در کارخانهها در سختترین شرایط کار کنند؛ اما خانهداری نکنند.
وی با بیان اینکه سبک زندگی معمولا در مسائل رفتاری شده است، افزود: اصل کلمه سبک زندگی یک مفهوم غربی است که به دلیل فضای آزادی حداکثری و افزایش حریم خصوصی پدید آمده است؛ اما در گذشته فضای حریم خصوصی محدود بود، کم کم موبایل وارد زندگی افراد شد و به افزایش حریم خصوصی دامن زد.
این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه سبک زندگی یک امر رفتاری نیست، تصریح کرد: برای شکلگیری رفتارهای پایدار باید خلقیات شکل بگیرد و برای شکلگیری سبک زندگی صحیح باید باورهای صحیح شکل گیرند.
نخاولی ادامه داد: نتیجه رفتار بدون ساختار به وجود آمدن ناپایداری یا کم اثر بودن و یا ایجاد نفاق و ریاست؛ بنابراین از باورهای صحیح است که سبک زندگی صحیح شکل میگیرد.
وی تصریح کرد: در این راه باید تعریف صحیحی از زندگی، انسانها و مقصد بدست آورد. گاهی اوقات تبلیغات رفتارهای انسان را میسازد.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در پس هر ای کاش کمال انسان جای دارد، گفت: تبلیغات به انسان اجازه تفکر کردن را نمیدهد و برای انسان ای کاش کاذب ایجاد میکند که ارتباطی با کمال انسان ندارد.
نخاولی تاکید کرد: چنانچه دنبال کمال انسانی هستیم باید ورای جنسیتها، خلقیات و جنسیات حرکت کنیم. چنانچه درصددیم اقداماتی از جنس سبک زندگی انجام دهیم باید نظام فکری خود را در خصوص اینکه انسان، زندگی، هدف، کمال و غیره چیست را دنبال کنیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه امروز نوع زندگیها بی هدف شده است، گفت: هدف در ذهن هیچ گاه تحقق نخواهد یافت. افراد باید بتوانند اهداف خود در زندگی را بر روی کاغذ بیاورند آنگاه است که تحقق مییابد.