به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی در همایش هفته سلامت که در سالن همایش های رازی در دانشگاه ایران برگزار شد، گفت: در این هفته باید به دو موضوع توجه ویژه و خاصی داشت اول موضوع سلامت دانش آموختگان و موضوع دوم سلامت بهداشت در سطح وسیع جامعه که باید به صورت بین رشته ای در جامعه ایجاد شود.
وی افزود: در کنار ارتقای سلامت باید به اقتصاد سلامت، اقتصاد سیاسی، مطالعات فرهنگی، جامعه شناسی سلامت و تکمیل دانش در حوزه سلامت توجه کرد، مدیریت سلامت باید به قسمت های مختلفی در جامعه توجه داشته باشد و به کارگیری حوزه های مختلف در سلامت، می تواند تأثیرگذار و مؤثر عمل کند.
ربیعی در ادامه اظهار داشت: سطح زندگی و توجه به شیوه زندگی مردم تنها به سلامت مردم مرتبط نمی شود بلکه سبک زندگی با حوزه های وسیعی در ارتباط است و مفهوم سبک زندگی را باید به صورت میان رشته ای دنبال کنیم.
ربیعی به دانش های مختلف در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: پیوند دانش های مختلف و سبک زندگی و سیاست گذاری ها در کشور می تواند موجب ارتقای سلامت شود و تاکید بر خود مراقبتی از یک سو و وضع سیاست های حاضر در این حوزه تنها یک مقوله فرهنگی نیست بلکه مسئله اقتصادی هم هست و باید سرمایه لازم در جهت تخصیص منابع و اعتبارات لازم برای بهبود ارتقای سلامت افراد جامعه تخصیص یابد.
وزیر کار با اشاره به موضوع فرهنگ در جامعه گفت: مسئله سبک زندگی می تواند شکل خودمراقبتی به خود بگیرد و علاوه بر مسائل فرهنگی در زمینه اقتصاد نیز به دولت کمک کند که بیمه و وزارت کار در این زمینه در شش ماهه دوم سال گذشته اقدامات موثری را انجام خواهد داد اما این اقدامات کافی نیست.
وزیر کار و رفاه در پایان گفت: امروز همزمان با هفته سلامت و مصادف با روز کار وکارگر نیز هستیم و در جامعه 35 میلیون کارگر بیمه شده وجود دارد که دولت امانتدار وضعیت آنها هستند و تأمین اجتماعی برای بهبود سلامت این افراد تلاش می کنند و ایمنی فکری، شغلی را برای این افراد ایجاد خواهد کرد.