مونا ناصری، فعال اردوی جهادی، در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»، درباره ی اردوی جهادی دانشگاه علوم تحقیقات تهران، گفت: تعداد شرکت کننده های در اردوی امسال، 50 نفر متشکل از خانم ها و آقایان بود؛ اعزام ما به استان ایلام، شهرستان آبندانان بود؛ فعالیت های گروه در دو روستا از توابع آبدانان به نام های هلیوه و حونگه انجام شد؛ زمان اعزام گروه جهادی ولی امر از 26 اسفند الی 6 فروردین بود.
وی در ادامه اذعان داشت: صبح تا بعد از ظهر در روستاهای هلیوه و حونگه درس می دادیم؛ در تیم ما تقسیم کار صورت می گرفت به این صورت که 30 نفر خانم ها به دو گروه 15 نفری تقسیم می شدیم و هر گروه از صبح تا بعد از ظهر در یکی از این روستاها مشغول فعالیت می شدند.
این فعال اردوی جهادی گفت: زمانی که گروه 15 نفره ی خانم ها که از صبح تا بعد از ظهر در روستای هلیوه فعالیت می کردند، گروه 15 نفره ی دوم در محل اسکان خواهران، که مدرسه ایی در روستای حونگه بود، می مانند و از بعد از ظهر تا شب حلقه های صالحین تشکیل می دادند و این حلقه ها همواره دایر بود.
ناصری در توضیح ساختار گروه جهادی گفت: ما کمیته بندی شده بودیم این کمیته ها متشکل از کمیته ی هنری، فرهنگی، ورزشی، آموزشی و تدارکات بود البته کمیته ی تدارکات بر عهده ی آقایان بود.
وی در ادامه به برخی فعالیت های عمرانی اشاره کرد و گفت: فعالیت های عمرانی توسط برادران انجام می شد و فعالیت هایی هم چون مرمت سرویس بهداشتی، مرمت مسجد امام حسین(ع) در روستای هلیوه، مرمت مدرسه ی زکریای رازی در روستای هلیوه، مرمت جوی آب و ...بود؛ قابل ذکر است که محل اسکان برادران روستای هلیوه بود.
ناصری با اشاره به برخی فعالیت های فرهنگی گروه جهادی دانشگاه علوم تحقیقات، گفت: سر زدن به خانواده های شهدا از جمله فعالیت های فرهنگی گروه بود؛ فعالیت های فرهنگی بیشتر بر عهده ی خواهران بود؛ گروهی که از صبح تا بعد از ظهر به روستای هلیوه می رفتند در سه رده ی سنی کودکان، نوجوانان و جوانان و بزرگسالان آموزش هایی را می دادند.
وی در ادامه اذعان داشت: آموزش افراد در رده ی سنی بزرگسالان توسط خانم های عقیدتی انجام می گرفت؛ تیم خواهران 7 نفر از خوزستان و 7-10 نفر نیز از شهرستان بروجرد و باقی دوستان از تهران و ری بودند؛ تقریبا 4 نفر از خانم های خوزستانی ما عقیدتی بودند و تحصیلات حوزوی داشتند؛ فعالیت های کمیته ی عقیدتی گروه جهادی ما بر عهده ی این خانم ها بود.
ناصری به توضیح فعالیت های کمیته ی عقیدتی گروه جهادی پرداخت و گفت: آموزش احکام، تشکیل حلقه های صالحین، فعالیت های تربیتی درون اردویی و... از جمله فعالیت های کمیته ی عقیدتی بود.
وی در ادامه در تشریح فعالیت های کمیته ی سایبری اظهار داشت: من در کمیته ی سایبری فعالیت می کردم؛ فعالیت کمیته ی سایبری در فضای مجازی بود؛ گزارش از فعالیت های گروه جهادی، عکس برداری، فیلم برداری، اکران جشنواره ی عمار بخشی از فعالیت های کمیته ی سایبری بود.
این فعال اردوی دانشجویی درباره ی سابقه ی فعالیت در گروه های جهادی گفت: من رای اولین بار به این اردوها می رفتم؛ بچه های تهران که در گروه شرکت داشتند برای چندمین بار بود که در این اردوهای جهادی شرکت می کردند؛ بچه های خوزستانی نیز در استان خوزستان و روستاهای اطراف اروند کنار در اردوهای جهادی فعالیت داشتند؛ ما به گروه جهادی ولی امر ملحق شدیم و آشنایی ما از طریق سایت جهادیون بود.
ناصری در پایان اذعان داشت: دانشجویان شرکت کننده در گروه جهادی ولی امر از دانشگاه های مختلف بودند و حتی دانشجویان فارغ التحصیل د رگروه ما حضور داشتند، به عبارتی این گروه گلچینی از دانشجویان مختلف بود که از طرف دانشگاه علوم تحقیقات به منطقه اعزام شدند.