کد خبر:۳۱۰۳۱۲
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی زنجان:

قوه قضائیه پرونده آقازاده‌ها را دریابد

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی زنجان گفت: یکی از پرونده‌هایی که انتظار می‌رود به سرعت رسیدگی و اطلاع رسانی شود، پرونده‌ آقازاده‌هاست.
قوه قضائیه پرونده آقازاده‌ها را دریابد

محمدمهدی مظفری نیا در گفت‌و‌گو با «خبرگزاری دانشجو» در زنجان بیان داشت: قوه قضائیه باید به پرونده آقازاده ای که اتهاماتی از قیبل تشویش افکار عمومی، تحریک بر اغتشاش و پخش شایعات و اکاذیب علیه نظام در فتنه 88 متوجه اوست، سریعتر رسیدگی کند.
 

وی  خاطرنشان کرد: یکی از مولفه های قوام و حیات یک نظام، جاری کردن عدالت در جامعه است که دستگاه های قضائی مهمترین وظیفه را در اجرای عدالت بر عهده دارند.
 

 مسئول سیاسی بسیج دانشجویی استان زنجان تصریح کرد: مرم از دستگاه های قضائی انتظار دارند به نحو مطلوب به اجرای عدالت بپردازند؛ حتی اگر عده ای از نخبگان و شخصیت های حقیقی یا حقوقی ناراضی شوند.
 

مظفری نیا گفت: در دوره حکومت امام علی(ع) نیز اجرای عدالت سبب بروز مخالفت های نخبگان، بزرگان و منفعت طلبان شد.
 

وی تاکید کرد: مردم بویژه قشر فرهیخته دانشگاهی انتظار دارند دستگاه قضائی فارغ از هوچی گری و سیاهی نمایی های عده ای علیه قوه قضائیه، محکم و قاطع در راستای اجرای عدالت گام بردارد.
 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی استان زنجان با اشاره به پرونده هاشمی گفت: به هیچ وجه نمی توان پذیرفت چنین شخصی با  اتهامات وارده به بهانه ماموریت کاری از کشور فرار کند و سپس با رایزنی ها و جاده صاف کنی اهل خانواده به کشور بازگردد.
 

مظفری نیا ادامه داد: بازگشت هاشمی پیش از انتخابات سال 92، بازداشت محترمانه وی و تامین امکانات رفاهی برای او اینگونه به نظر می رسد که پس از بازداشت کوتاه مدت آزاد می شود و دوباره در برنامه تعریف شده به فعالیت های انتخاباتی می پردازد.
 

وی ادامه داد: قوه قضائیه با اقدام به موقع و اطلاع رسانی شفاف مانع ایجاد شایبه های همچون بی عدالتی در نظام اسلامی شود.

 

این فعال فرهنگی دانشجویی گفت: رفتار قوه قضائیه نباید این تصور را ایجاد کند که در نظام اسلامی تیغ عدالت تنها بر گردن کسانی است که هیچ پشتوانه و حمایتی ندارند و آقازاده ها و مسئولان فارغ از آن هستند.
 

مظفری نیا خاطرنشان کرد: دانشجویان ارزشی و مردم فهیم و انقلابی ایران هنوز یادشان نرفته چه ظلم بزرگی بر نظام و مردم در فتنه 88 روا شد، خون عده ای بی گناه پایمال شد، اموال بیت المال مسلمین از بین رفت و انگشت اتهام در جوامع بین المللی به سمت نظام جمهوری اسلامی نشانه رفت؛ بنابراین پیش از اینکه جریان های حامی فتنه در دولت نفوذ کنند و سعی بر تطهیر فتنه گران و پاک کردن حافظه تاریخی مردم داشته باشند، قوه قضائیه باید با صلابت عدالت علوی را به منصه ظهور بگذارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار