به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجتالاسلام و المسلمین روحانی امروز ظهر در آئین افتتاحیه بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که در مصلی تهران برگزار شد، ضمن تبریک این رویداد فرهنگی به اصحاب فرهنگ و همه آنهایی که در صنعت نشر کتاب فعالند، اظهار داشت: کلمه کتاب و نام آن هم با فرهنگ ایران ما و هم با فرهنگ اسلامی ما عجین است.
وی افزود: اگر موسی کلیم را به عنوان شکافننده نیل میشناسند و اگر عیسی را به عنوان زندهکننده مردگان میدانند، پیامبر عظیمالشان اسلام را به عنوان صاحب کتاب میشناسند.
رئیس دولت با تأکید بر اینکه معجزه پیامبراسلام(ص) کتاب است، افزود: ما مسلمانان و خانوادههای ایرانی از دوران خردسالی جزء اولین اشیاء که در قفسههای اتاقمان مشاهده می کردیم کتاب و قرآن مجید، کتاب آسمانیمان بوده است.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ارتباط ما مسلمانان با ادیان آسمانی دیگر و با پیروان مکاتب توحیدی با کلمه کتاب شکل میگیرد و ما آنها را اهل کتاب می دانیم و کلمه اصل کتاب ارتباط ویژه ما مسلمانان با همه ادیان است که به اصول کتاب آسمانی معتقد است.
رئیسجمهور ادامه داد: کتاب به معنای ظهور و بروز خرد و اندیشه است، به همان اندازه که اندیشه دارای حرمت است؛ کتاب و نویسنده کتاب و نشردهنده و خواننده آن دارای حرمت و احترام است.
رئیسجمهور با تأکید بر اینکه حرمت کتاب و یا آفریننده اثر تنها با زبان و بیان نیست، افزود: باید در قانونمان، مقرراتمان، حمایتهایمان و در امنیت حقوقیمان و همچنین امنیت اجتماعی و فرهنگی تلاش کنیم تا حرمت اهلقلم را نگاه داریم.
وی ادامه داد: این قلم مورد احترام خالق و آفریننده جهان که به این قلم قسم یاد کرده است دارای حرمت است و همچنین صاحب قلم نیز دارای حرمت بیشتری است.
روحانی بیان کرد: ما همه باید تلاش کنیم مسیر خلق کتاب و کتابخوانی و دوست داشتن کتاب و یار کتاب تأثیرش بیشتر شود.
وی خاطرنشان کرد: کتاب است که ما را به دیار دور و نزدیک و به اقوام و همچنین بالاتر از آن یعنی به فکر فرهنگ، زبان و راه و روش آن آشنا میسازد پس کتاب حلقه اتصال همه انسانهاست.
این خبر در حال تکمیل است . . .