آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۱۳۵۳
شریف کاشانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» تاکید کرد:

ناتوانی در نگهداری از قلب های اهدایی/ تکنولوژی پیوند قلب مصنوعی هنوز وارد ایران نشده

رییس بخش قلب و عروق بیمارستان مسیح دانشوری گفت: در زمینه نگهداری از قلب بیمارانی که دچار مرگ مغزی شده اند هنوز ناتوانیم و نواقصی وجود دارد که باید ابتدا این مشکلات حل و برطرف شود.

بابک شریف کاشانی رییس بخش قلب و عروق بیمارستان مسیح دانشوری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» گفت: ایران در زمینه انجام پیوند قلب دارای رتبه دوم را در منطقه دارد ولی با این حال در زمینه نگهداری از قلب های اهدایی دچار مشکل هستیم.


وی افزود: متاسفانه از قلب بسیاری از افرادی که دچار مرگ مغزی می شوند و اعضای خود را اهدا می کنند، نمی توانیم استفاده کنیم به این دلیل که نگهداری قلب این افراد  بسیار سخت است و البته واحد های فراهم آوری در حال حاضر بهتر از گذشته عمل می کنند.


رییس بخش قلب و عروق بیمارستان مسیح دانشوری گفت: نحوه نگهداری یک فردی که دچار مرگ مغزی شده و خواستار اهدای عضو است با فردی که دچار مرگ مغزی شده و نمی خواهند اعضایش را اهدا کنند، متفاوت است به همین دلیل باید در این زمینه اقدامات ویژه و سریعی صورت بپذیرد.


وی درباره قلب مصنوعی و ورود تکنولوژی آن به کشور گفت: تعداد کمی از بیماران و برای کاربرد بسیار خاصی نیاز دارند که این پیوند روی آنها انجام بشود، قلب مصنوعی برای افرادی استفاده می شود که به اندازه ای نارسایی قلبی دارند که به لیست پیوند قلب وارد شده اند ولی قلبی برای پیوند برای آنها وجود ندارد.


کاشانی در ادامه تصریح کرد: هزینه استفاده قلب مصنوعی بسیار زیاد است و ورود تکنولوژی قلب مصنوعی و هزینه های مرتبط به آن بستگی به نرخ ارز دارد ولی با این حال، پیوند قلب مصنوعی چند برابر یک عمل پیوند قلب برای بیمار هزینه دارد.

 

رییس بخش قلب و عروق بیمارستان مسیح دانشوری در پایان گفت: وزارت بهداشت وعده داده است که از فعالیت ها و اقداماتی که در جهت پیوند قلب و ورود تکنولوژی قلب مصنوعی می شود، حمایت کند  و خوشبختانه  بسیاری از اتفاقات خوب و سازنده ای در امر درمان در حال رخ دادن است که امیدواریم در این زمینه نیز تحولاتی صورت بگیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار