کد خبر:۳۱۲۳۸۲
خسرونیا در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

جرائم سنگین پزشکی به فعالیت پزشکان لطمه وارد می‌کند/ افزایش سختگیری مجلسی‌ها در مورد فعالیت‌های پزشکی

رییس دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی گفت: قانونی که سال ها در کشور وجود داشته و مورد بی‌توجهی قرار می‌گرفته امسال به گونه سختگیرانه از سوی نمایندگان مجلس دنبال می شود و طبق قانون در صورت بروز تخلف از سوی پزشک، آنها را به زندان می‌فرستند.

ایرج خسرونیا رییس دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو» گفت: جریمه ای که برای پزشکان در نظر گرفته اند بسیار سنگین است و این اقدام به فعالیت های پزشکی لطمه وارد می کند.


وی افزود: دستگیری و به زندان انداختن پزشکان به دلیل اینکه در عملی دچار مشکل شده اند و نتوانسته اند به خوبی از عهده عمل جراحی بر بی آیند، کمی سخت گیرانه است.


خسرونیا درمورد احتمال کم زنده ماندن برخی بیماران و ریسک کردن پزشکان گفت: برخی از بیمارانی که به بیمارستان مراجعه می کنند تنها 50 درصد شانس زنده ماندن دارند و درصورتی که عمل شوند تا 50 درصد به زندگی عادی و روزمره خود بازمی گردند و پزشکان این ریسک را انجام می دهند و بر بیمار را عمل می کنند و اجازه نمی دهند که بیماری ناامید شود.


وی در ادامه بیان کرد: اگر قانون سخت گیرانه و به شدت در مورد پزشکان اجرا شود، در کشور هیچ پزشکی تمایلی به عمل کردن و معالجه بیمار از خود نشان نمی دهد و روند بهبودی بیماران کاهش می یابد که این امر برای سلامت و ارتقاء بهداشت در جامعه مخاطره انگیز و خطرناک است.


رییس دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی گفت: پزشکان زمانی دست به عمل می زنند که خانواده درجه یک بیمار اجازه کتبی بدهد و رضایت داشته باشد ولی بعد از عمل همان افرادی که برگه رضایت را امضا کرده اند، برای شکایت به دادسرا مراجعه می کنند.


وی در مورد اجرای قوانین گفت: سازمان نظام پزشکی می تواند قوانین را در داخل سازمان به درستی اجرا کند و نیازی نیست که دادگاه و دادسرا در این امور وارد شوند.
 

خسرونیا درمورد پزشکانی که به زندان افتاده اند گفت: این قوانین هم اکنون در شهرستان ها به شدت اجرا می شود و پزشکان بعد از عمل جراحی همیشه این ترس و واهمه را دارند که شکایتی از طرف خانواده بیمار صورت بگیرد.

وی درمورد پزشکی در محاکم قضایی اظهار داشت: عدم‌ رعایت‌ موازین‌ شرعی‌ و قانونی‌ و مقررات‌ صنفی‌ و حرفه‌ای‌ و شغلی ‌و سهل‌انگاری‌ در انجام‌ وظایف‌ قانونی‌ به‌ وسیله‌ شاغلین‌ حرف‌ پزشکی‌ و وابسته‌ به‌ پزشکی‌ تخلف‌ محسوب‌ و متخلفین‌ با توجه‌ به‌ شدت‌ و ضعف‌ عمل‌ ارتکابی‌ و تعدد و تکرار آن ‌حسب‌ مورد به‌ مجازات هایی‌ محکوم‌ می شوند.


خسرونیا در ادامه بیان کرد: در ابتدا، تذکر یا توبیخ‌ شفاهی‌، اخطار یا توبیخ‌ کتبی‌ با درج‌ در پرونده‌ نظام‌ پزشکی‌ محل‌ و سپس توبیخ‌ کتبی‌ با درج‌ در پرونده‌ نظام‌ پزشکی‌ و نشریه‌ نظام‌ پزشکی‌ محل‌ یا الصاق ‌رأی‌ در تابلو اعلانات‌ نظام‌ پزشکی‌ محل‌ است.
 

وی در ادامه بیان کرد: محرومیت‌ از اشتغال‌ به‌ حرفه‌های‌ پزشکی‌ و وابسته‌ از سه‌ ماه‌ تا یک‌ سال‌ در محل ‌ارتکاب‌ تخلف‌، محرومیت‌ از اشتغال‌ به‌ حرفه‌های‌ پزشکی‌ و وابسته‌ از سه‌ ماه‌ تا یک‌ سال‌ در تمام ‌کشور صورت می گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار