آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۳۲۸۴
«مطالبه دانشگاهیان ایلام از رئیس جمهور»-2

اخوان: امحای دستاوردهای هسته‌ای با تنزل جایگاه علمی ایران همراه است

عضو کمیسیون اقتصادی شورای تبیین مواضع کشور گفت: امحای تجهیزات و دستاوردهای هسته ای ایران با تنزل جایگاه علمی ایران در جهان و رکود علم در کشور همراه خواهد بود.
اخوان: امحای دستاوردهای هسته‌ای با تنزل جایگاه علمی ایران همراه است

فرید اخوان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: عاجزانه از روحانی استدعا دارم که از نیروگاه های هسته ای غافل نشوید و از حرمت خون شهدای هسته ای صیانت کند.


وی با اشاره به اینکه 198 عنصر در طبیعت وجود دارد، افزود: از این تعداد 109 عنصر در نیروگاه های آب سنگین تولید می شوند، پیشرفت علمی و پروژه های تحقیقاتی بدون در اختیار داشتن عناصر مذکور امکانپذیر نیست.


عضو کمیسیون اقتصادی شورای تبیین مواضع کشور با اشاره به اینکه کشورهایی علم را به انحصار خود درآورده اند و با کسب قدرت بر سایر ملل می تازند، گفت: دستاوردهایی که در نیروگاه های آب سنگین حاصل می شوند در زمینه هایی مانند داروسازی، ساخت تسلیحات نظامی، هوا و فضا و علوم راهبردی کاربرد دارند.


اخوان تایید کرد: امحای تجهیزات و دستاوردهای هسته ای ایران با تنزل جایگاه علمی ایران در جهان و رکود علم در کشور همراه خواهد بود.


وی با اشاره به سیستم لیبرال دموکراسی غرب تصریح کرد: در کشورهای مغرب زمین توجه به بعد سیاست در راس تمام امور قرار دارد بر اساس این عنصر است که شاکله های اقتصاد و پس از آن فرهنگ پایه ریزی می شوند.


این دانشجوی سیاسی دانشگاه ایلام ادامه داد: مقام معظم رهبری می فرمایند: نگاه، توجه و دغدغه مردم و مسئولان باید به فرهنگ معطوف شود، در حکومت اسلامی فرهنگ به عنوان مهمترین زیرساخت اجتماعی نقش بلامنازعی را ایفا می کند.


اخوان گفت: در دولت اسلامی اقتصاد و سیاست بدون فرهنگ معنا ندارند، با توجه به عملکرد دولت یازدهم و نگاه ویژه آن به سیاست و اقتصاد، زمینه های رنگ پذیری از حکومت لیبرال در ایران مشهود است.


وی با درخواست از رئیس جمهور بیان داشت: اقشار ضعیف به خصوص دهک های اول و دوم جامعه که در حال له شدن در زیر فشارهای اقتصادی هستند را دریابید.


این دانشجوی اقتصاد و بازرگانی با اشاره به فضاسازی هایی که ماه های اخیر در دانشگاه ها مشاهده شده است، خاطرنشان کرد: دولت اعتدال بر رشد بی رویه انجمن هایی که بدون اساسنامه در دانشگاه ها در حال فعالیت هستند، نظارت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
فريد اخوان
-
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷
ببخشيد منظور اين بود که در نيروگاه آب سنگين اراک مي توان ايزوتپ هاي مختلفي از عصر را ساخت که در طبيعت نيست .
و 98 عنصر در طبيعت است نه 198.
با تشکر
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار