آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۴۳۶۱
لوران فابیوس:

توافق با ایران تا پایان جولای فوق العاده است/ توافق نهایی بهتر از توافق اولیه

وزیر امور خارجه فرانسه که در مذاکرات دور نخست از مخالفان سر سخت توافق با ایران بود گفت: توافق نهایی بهتر از توافق اولیه است.

به گزارش خبرنگار بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه با «واشنگتن پست؛ درباه مذاکرات ایران و گروه1+5 به چند سوال پاسخ داد.

 

سوال: در برنامه هسته‌ای ایران شما در مرحله اول یک موضع گیری سخت گیرانه در طول مذاکرات داشتید، موقعیت را در حال حاضر چه طور می‌بینید؟

 

فابیوس: من امیدوارم بتوانیم یک راه‌حل پیدا کنیم همه در موقعیتی که در آن تهدید هسته‌ای نباشد خوشحال خواهند بود،  اما موقعیت ما ساده است، انرژی هسته‌ای صلح آمیز آری،  بمب‌ اتمی نه. با اشاره به مذاکراتی که ما تا به حال داشتیم این کاملا مشخص است موقعیتی که می‌خواهم داشته باشم یک توافق‌نامه محکم است. در مرحله مقدماتی به اندازه کافی محکم نبود بنابراین ما گفتگویی در گروه 1+5 داشتیم و در یک موضوع مشترک تصمیم گرفتیم. ایرانی‌ها در دور اول گفتند نه، ده روز بعد اعلام موافقت کردند.

 

سوال: بنابراین شما توافق موقت را مستحکم تر کردید؟

 

فابیوس: توافق نهایی بهتر از توافق اولیه بود. من باید تا به حال اضافه می‌کردم، اختلافات ما با روسیه در اوکراین هیچ تاثیری بر سر مذاکرات (هسته‌ای) نداشته است.

 

سوال: ایرانی‌ها در جلسه به داشتن حق هسته‌ای اصرار نکردند؟

 

فابیوس: ما در مرحله اول چنین بیانی را قبول نکردیم، البته می‌تواند برخی از غنی‌سازی‌ها وجود داشته باشد در صورتی که محدود باشد و برای مقاصد نظامی استفاده نشود.

 

سوال: این درست است که دولت اوباما در حال فشار برای تبادل نهایی با ایران تا جولای است؟

 

فابیوس: تا پایان ماه جولای، اما می‌توان آن را به تعویق انداخت بدیهی است اگر بتوانیم به یک راه‌حل برسیم فوق العاده خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۵
واي
3
0
بدون نام
-
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۹
در مرحله مقدماتي به اندازه کافي محکم نبود ؟
ديگه چه تعهدي بايد بديم؟
پس از اين گفتن مرگ بر امريکا و مرگ بر (کشور دوست و برادر) انگليس به معناي نقض توافقنامه خواهد بود و مرتکبين به آويزان کردن سروته محکوم خواهند شد.
3
0
حميد م.
-
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۵
چهار نفر نمي تونن و حق ندارن از طرف ملت ايران تصميم به اين بزرگي بگيرن.
هيچ فشاري رو نمي پذيريم. ذره اي اگه با منافعمون ناسازگار باشه زير پامون مي ذاريم اون نوشته هاتون رو.
(به به عجب نطقي کردم.)
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار