آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۵۵۱۸
زیر گذر اقتصاد در «خبرگزاری دانشجو»؛

از طرح مسکن اجتماعی که مردم را مستاجر می‌کند تا تغییر سبک زندگی با سواری‌های پورشه/ سبد کالای دوم نیز در راه است

اعلام آمار میزان معوقات بانکی که به نظر می‌رسد بسیار بیشتر از آمار و ارقام اعلام شده باشد و خبرهایی در خصوص جزئیات طرح مسکن اجتماعی وزیر راه از مهمترین اخبار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» در این هفته بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در هفته‌ای که گذشت اخبار و رویدادهای مختلفی در حوزه اقتصادی رخ داد که به چکیده ای از مهمترین آنها اشاره می‌کنیم.
 

شنبه 20 اردیبشهت 1393/ کمبود نقدینگی مهمترین مشکل واحدهای صنعت/ قیمت لوازم‌خانگی باید در بازار تعیین شود
حبیب‌الله انصاری، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی در گفت‌وگوی اختصاصی با «خبرگزاری دانشجو»، به بررسی مشکلات و موانعی که این سال‌ها تولیدکنندگان، بخصوص تولیدکنندگان لوازم خانگی با آن مواجه بودند و هستند، پرداخت. وی گفت: کمبود نقدینگی و دریافت وثیقه‌های سنگین بانک‌ها از واحدهای تولیدی یکی از مهمترین مشکلاتی است که واحدهای صنعتی ما با آن روبرو هستند.

 

شنبه 20 اردیبشهت 1393/ بگوییم مسکن اشتباهی، نه مسکن اجتماعی/ مقایسه مسکن اجتماعی با مسکن مهر

محمدعلی ربانی شیرازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در تشریح طرح مسکن اجتماعی که در دستور کار وزارت راه و شهرسازی دولت یازدهم قرار گرفته است، گفت: طرح مسکن اجتماعی اولین بار در سال 1374 توسط آخوندی در وزارت مسکن مطرح شد و تقریباً به اجرا درآمد، در حالی که این طرح به هیچ وجه جوابگوی متقاضیان فعلی مسکن نیست.

 

شنبه 20 اردیبشهت 1393/ اساتید اقتصاد ما هنوز به مدل اقتصادی لیبرالی اعتقاد دارند

حسن عباسی در همایش «چالش های پیشروی دکترین اقتصاد مقاومتی» در تالار حکمت دانشگاه گیلان با اشاره به مبحث اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: این درست است که مبانی نظری، تولید و اشتغال را باید مقاوم سازی کرد؛ اما این نکته مورد توجه است که نمودارهای ما باید براساس نمودارهای جهانی مقاوم شود تا اقتصاد کاملی داشته باشیم.

 

یکشنبه 21 اردیبشهت 1393/ میزان معوقات بانکی بسیار بیشتر از آمار و ارقام اعلام شده است/ اعلام آخرین آمار بدست آمده

ابراهیم نکو، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در پاسخ به این سوال که چرا هر ساله شاهد افزایش میزان معوقات بانکی هستیم، گفت: این سوالی است که آقایان بانکی باید به آن پاسخ بدهند، اما به اعتقاد من این موضوع چند دلیل عمده دارد، یکی از این دلایل عدم دلسوزی کارکنان و عوامل بانکی می‌باشد که در زمان پرداخت‌ وام‌ها دقت کافی ندارند و باعث افزایش حجم معوقات بانکی می‌شوند، اما این تنها یک نکته کوچک از این قضیه است.

 

یکشنبه 21 اردیبشهت 1393/ طرح رسیدگی به دارایی مسئولان اهرمی ا‌ست تا هیچ مسئولی هوس تخلف نکند

جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: طرح رسیدگی به دارایی مسئولان از جنبه‌های مختلفی قابل ارزیابی و توجه است که می‌تواند اثرگذار باشد. مهمترین اهمیت طرح رسیدگی به دارایی مسئولان نقش مهمی است که این طرح در ایجاد اعتماد و اطمینان در بین مردم است و می‌تواند به عنوان ابزار و اهرم اطمینان نقش مهمی را ایفا کند.

 

یکشنبه 21 اردیبشهت 1393/ حال و روز خراب صنعت خودرو ادامه دارد + جدول قیمت انواع خودرو در 21 اردیبهشت ماه 93

این روزها بازار خودرو حال و روز خوبی ندارد. از افزایش ناگهانی قیمت‌ها گرفته - که معلوم نیست چه نهادی باید در این مورد پاسخگو باشد و همه از زیر بار مسئولیت افزایش قیمت‌ها شانه خالی می‌کنند و این افزایش قیمت را مربوط به بازار می‌دانند - تا  عدم کیفیت محصولات که هر روز بدتر شده و هیچ تناسبی با قیمت ها ندارد.

 

یکشنبه 21 اردیبشهت 1393/  توزیع سبد کالای دوم در آستانه ماه مبارک رمضان به اضافه دو کیلو خرما
اخبار رسیده حاکی از آن است که دومین سبد کالایی که با تغییر نام از این پس بسته امنیت غذایی نامیده می‌شود، در آستانه ماه مبارک رمضان یعنی نیمه دوم خرداد ماه سال جاری در بین مردم توزیع خواهد شد.

 

دوشنبه 22 اردیبشهت 1393/  خسروی: با اجرای طرح مسکن اجتماعی بدون اطلاعات وارد میدان مین می‌شویم/ عبدالملکی: بهترین راهکار ادامه مسکن مهر است

برنامه این هفته پایش با حضور علیرضا خسروی عضو کمیسیون عمران مجلس و حجت‌الله عبدالملکی استاد دانشگاه به بررسی طرح‌های دولت در حوزه مسکن اختصاص داشت. در این برنامه علیرضا خسروی با انتقاد از عملکرد وزارت راه و شهرسازی جزئیات مسکن اجتماعی و مسکن حمایتی را تشریح کرد.

 

 دوشنبه 22 اردیبشهت 1393/  تورم کنونی هرگز تعدیل نخواهد شد/ روحانی بیش از حد معمول وعده و وعید می‌دهد
احمد توکلی در نشست «اقتصاد مقاومتی» که با حضور دانشجویان دانشگاه ایلام در سالن آیت الله حیدری برگزار شد، بیان داشت: اقتصاد مقاومتی طرحی افتخار آمیز است که بسیاری از سیاسیون به دلیل ساده اندیشی و بی توجهی نسبت به اجرای آن غفلت می ورزند.

 

دوشنبه 22 اردیبشهت 1393/  طرح مسکن اجتماعی کمونیستی و شکست خورده است/ مردم انگلستان حاضر بودند در قبرستان‌ها بخوابند و وارد این خانه‌ها نشوند
علیرضا خسروی، عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت‌و با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به انتقاد از طرح مسکن اجتماعی مطرح شده توسط آقای آخوندی وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم پرداخت و گفت: مطمئنا طرح مسکن اجتماعی طرح موفقی نخواهد بود و طرحی شکست خورده است.

 

سه‌شنبه 23 اردیبشهت 1393/ یارانه 45500 تومانی اردیبهشت واریز و قابل برداشت شد
درپی اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها و ثبت نام متقاضیان دریافت یارانه نقدی در این مرحله دولت یارانه 45500 تومانی اردیبهشت ماه را بامداد روز سه شنبه به حساب تمام ثبت نام کنندگان واریز کرد.

 

سه‌شنبه 23 اردیبشهت 1393/ تغییر سبک زندگی با سواری‌های پورشه/ هزینه واردات یک خودرو لوکس برابر با هزینه زندگی 33 هزار کپرنشین است

آنچه که در این زمانه به خصوص سال‌های اخیر به وفور در سطح کشور مشاهده می‌شود، مانور خوردوهای لوکس در خیابان‌ها کشوری است که با شعار اقتصاد مقاومتی پیش می‌رود و این با سبک زندگی یک کشور اسلامی در مغایرت است. آن هم در شرایطی که همواره شاهد تاکیدات مقام معظم رهبری بر مقوله اقتصاد مقاومتی هستیم.

 

سه‌شنبه 23 اردیبشهت 1393/ هر ایرانی تاکنون به ‌اندازه 2 سکه ‌تمام یارانه گرفته است 
 از آذرماه 89 تا فروردین سال 93، میزان یارانه نقدی پرداختی به 73 میلیون ایرانی به یک میلیون و 890 هزار تومان رسیده است.

 

چهار‌شنبه 24 اردیبشهت 1393/ چه زمانی، چه افرادی و با چه محتویاتی؟/ ابهامات دومین سبد کالا همچنان ادامه دارد
با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، دولت یازدهم با تدبیر سازنده خود در حال تدارک ساز و کار عرضه دومین سبد کالایی یا همان بسته امنیت غذایی آن هم باشکوه‌تر از دوره اول آن است؛ سبدی که قرار است با محتویاتی متفاوت از آنچه نخستین بار توزیع شد، عرضه شود و البته به گروه‌هایی متفاوت.

 

چهار‌شنبه 24 اردیبشهت 1393/ 400 هزار واحد مسکونی اضافی در کشور وجود دارد/ توزیع نامناسب ثروت در کشور عامل اصلی بی‌خانه ماندن افراد
علیرضا خسروی، عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، به نامتوازن بودن توزیع ثروت در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر قشر وسیعی از جمعیت کشور هستند که از داشتن خانه محرومند، در صورتی که  بر اساس آخرین آمار ما 400 هزار واحد مسکونی اضافی در کل کشور داریم.

 

پنجشنبه 25 اردیبشهت 1393/ سقوط 142 واحدی دماسنج تالار شیشه‌ای
 بورس اوراق بهادار تهران که چند هفته‌ای در استراحت به سر می‌برد، این هفته را نیز با نوسانات اندک شاخص شپری کرد و در آخرین روز معاملات در ارتفاع 77 هزار و 610 واحدی قرار گرفت که نسبت به روز مشابه هفته قبل 142 افت را به ثبت رساند.

 

پنجشنبه 25 اردیبشهت 1393/  مردم را صاحب‌خانه کنید نه مستاجر!
مسکن اجتماعی؛ مسکن حمایتی؛ مسکن آزاد؛ این ها طرح هایی هستند که در دولت جدید به عنوان طرح های اصلی حوزه مسکن و برنامه های راهبردی این وزارتخانه توسط عباس آخوند و مشاورانش اعلام شده است اما طرح مسکن اجتماعی به توجه به کارنامه آن در دنیا و زاویه‌ای که از ارزش‌های ما دارد، به هیچ عنوان جایگزین مناسبی برای طرح مسکن مهر نخواهد بود. «خبرگزاری دانشجو» طی یادداشتی به بررسی ابن موضوع پرداخت.

 

پنجشنبه 25 اردیبشهت 1393/ ارسال لیست بدهکاران به قوه قضائیه کافی نیست/ موضوع معوقات بانکی را پیچیده نکنید

محمد دهقان، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» گفت: بحث معوقات بانکی موضوع بسیار روشنی است اما برخی از مسئولین سعی می‌کنند این موضوع ساده را به یک مسئله پیچیده تبدیل نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار