نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان فردا اعلام می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۵۸۵۳

نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان فردا اعلام می‌شود

کابل تاکید کرد نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان روز پنجشنبه اعلام می‌شود.
نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان فردا اعلام می‌شود

به گزارش گروه بین الملل ‹‹خبرگزاری دانشجو››، کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان عصرچهارشنبه با انتشار بیانیه افزود: نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در نشست مطبوعاتی پنجشنبه اعلام خواهد شد.

این در حالی است که بعد از ظهر چهارشنبه سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان از تعویق چند روزه در اعلام نتیجه نهایی این انتخابات خبر داده بود.

برخی گزارش های غیررسمی حاکی از آن است که نتایج بررسی های کمیسیون شکایات انتخاباتی بعد ازظهر چهارشنبه در اختیار کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان قرار گرفت.

قراربود نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان امروز چهارشنبه اعلام شود.

براساس نتیجه ابتدایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان که شانزدهم فروردین اعلام شد، عبدالله عبدالله نزدیک به چهل و پنج درصد و اشرف غنی احمدزی سی و یک و نیم درصد آرا را کسب کردند.
 


نامزدهای پیشتاز ریاست جمهوری افغانستان هرگونه سازش با آمریکا را رد کرده اند

دو نامزد پیشتاز انتخابات ریاست جمهوری افغانستان هرگونه سازش با آمریکا را رد کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبرازکابل ، پس از انتشار گزارشهایی مبنی بر دیدار دیپلماتهای آمریکایی با نامزدهای پیشتازانتخابات ریاست جمهوری افغانستان ، ستاد های انتخاباتی عبدالله عبدالله  و اشرف غنی احمدزی گفته اند درباره سازش سیاسی با امریکا هیچ گفتگویی صورت نگرفته است.

" پیتر کاستنر"  نماینده ویژه آمریکا  در شمال افغانستان اخیراً گفته بود از مذاکرات دیپلمات های آمریکایی با دو نامزد پیشتاز نتایج ابتدایی انتخابات بر می آید که امکان یک راه حل سیاسی وجود دارد.

" ظاهر زهیر " نماینده تیم انتخاباتی اشرف غنی احمدزی دومین نامزد پیشتاز نتایج ابتدایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان گفت : تیم اشرف غنی احمدزی با شماری از دیپلماتهای خارجی و برخی سفرای خارجی  دیدارهایی کرده  اما درباره دست یافتن به راه حل سیاسی با آنها گفتگو نشده است.این درحالی است که پیش از این گزارشهایی مبنی بر تلاش برخی گروههای سیاسی برای تشکیل دولت ائتلافی میان عبدالله و احمدزی منتشر شده بود تا انتخابات ریاست جمهوری به دور  دوم کشیده نشود.

اخیرا نشست هایی در ارگ ریاست جمهوری افغانستان به میزبانی حامدکرزی و با حضور دو نامزد پیشتاز انتخابات ریاست جمهوری افغانستان برگزار شد اگر چه از ائتلاف هیچ شواهد جدی به چشم نمی خورد.
برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار