به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، کمیسیون تحلیل بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام با ارسال نامه ای به علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از عملکرد وزارتخانه مذکور انتقاد کردند و با ذکر چند نکته، خواستار اصلاح رویه «خاتمی وار» مسئولان فرهنگی کشور شد.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آقای علی جنتی
وزیر فرهنگ و ارشاد و اسلامی
سلام علیکم
بدون شک طلیعه انقلاب اسلامی ایران سرمنشا تحولاتی عظیم در منطقه و جهان شده و تأثیرات شگرف بین المللی را به دنبال داشته است، این انقلاب با تکیه بر ایمان و باورهای اسلامی، ارزش های ناب اسلام محمدی (ص) را در دنیا زنده کرد و پیام انسان ساز آن به گوش مسلمانان جهان رسید.
اکنون تلاش ما باید در جهت صدور ارزش های انقلاب باشد؛ چرا که مهمترین بعد تاثیرگذاری نظام در دنیا، همان بُعد فکر، فرهنگ و اندیشه است، به فرموده رهبر فرزانه انقلاب: اگر ما بتوانیم در صحنه فکر و فرهنگ، کار شایسته ای انجام دهیم همه تهدیدهای مادی دنیا خنثی خواهند شد.
به سبب تاثیرگذاری فرهنگ اصیل انقلاب اسلامی در تحولات جهانی، دشمن برنامه های متعددی را با در اختیار داشتن رسانه ها در جهت مقابله با نظام جمهوری اسلامی تدارک دیده است.
مطرح کردن کلید واژه های تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، جنگ نرم و رخنه فرهنگی از سوی معظم له، توجه دادن مسئولان و مردم به فعالیت های بی وقفه دشمن و برنامه ریزی های بلند مدت آنان در تخریب فرهنگ اسلامی، نقش دشمن را به خوبی روشن می کند.
نامگذاری سال 1393 به نام «سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» در کنار تاکیدات همیشگی ایشان در توجه به فرهنگ و برنامه ریزی صحیح مدیران فرهنگی، اهمیت توجه به این بخش را بیش از پیش روشن می کند.
رهبر معظم انقلاب در آغازین روز از سال جاری در حرم مطهر امام رضا(ع) فرمودند: فرهنگ به معنای هوایی است که ما تنفس میکنیم؛ شما ناچار هوا را تنفس می کنید، چه بخواهید چه نخواهید، اگر این هوا تمیز باشد آثاری دارد در بدن شما، اگر این هوا کثیف باشد، آثار دیگری دارد.
بر همه مسئولان لازم است که در خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی به تقویت و حمایت نیروهای انقلابی بپردازند، با تبیین برنامههای بلندمدت و میان مدت در جهت مستحکم ساختن پایه های فرهنگ اسلامی گام بر دارند و در مقابل انحرافات و کجروی ها بایستند.
بی شک تحقق جهاد اقتصادی نیازمند فرهنگ سازی در این زمینه است، رفتار و سبک زندگی مسئولان به عنوان الگویی برای مردم مورد توجه عموم است، رواج فرهنگ ساده زیستی، دوری از اسراف و زندگی اشرافی باید مشی مسئولان باشد؛ چرا که کاخ نشینی نه تنها شانی برای مسئولان به همراه ندارد؛ بلکه باعث بد بینی مردم به آنان می شود.
اما با وجود تاکیدات فراوان ایشان و اظهار نگرانی های مکرر راجع به تحرکات دشمن نه تنها شاهد پاسخ شایسته ای از سوی مسئولان فرهنگی نبوده ایم؛ بلکه شاهد برخی فعالیت ها و اظهارات از سوی مسئولان هستیم که در تضاد کامل با منویات مقام معظم رهبری است و برخلاف هشدارهای فراوان ایشان، عزمی برای اجرای فرامین معظم له از سوی دولتمردان صورت نگرفته است.
مسلما برای نهادینه کردن فرهنگ و باورهای اسلامی در جامعه باید انتخاب مسئولان از بین افراد پایبند به مبانی نظام جمهوری اسلامی صورت بگیرد، متاسفانه برخی پست های مدیریتی بویژه در دانشگاه ها به افرادی سپرده شده که سوابق روشن در تخریب فرهنگ اسلامی داشته و یا از عناصر فعال فتنه 88 بوده اند و این نشان از سهل انگاری و عدم توجه به این شاخصه ها در انتخاب مسئولان است.
علاوه بر اینها دیدار وزیر فرهنگ با عناصر فتنه و اظهار اینکه من همان راه خاتمی را ادامه می دهم، بیانگر اینست که ایشان راهی را در پیش گرفته اند که نه تنها ما را به سر منزل مقصود نخواهد رساند؛ بلکه بیراهه ای را نشان می دهد که فرهنگ اسلامی در آن به سخره گرفته می شود و راه برای گروه های معاند اسلام باز خواهد کرد.
با وجود مشکلات و دغدغه های فراوان فرهنگی دغدغه ی وزیرفرهنگ رفع فیلترینگ فیس بوک و رواج تک خوانی زنان شده است گویی جامعه و بخصوص زنان، مشکلی جز مسائل مذکور ندارند، این قبیل اقدامات و باز کردن راه برای ترویج فمینیسیم، تلاش برای برقراری برابری جنسیتی و ایجاد توهم توطئه پایمال سازی حقوق زنان از سوی مشاور زنان ریاست جمهوری نه تنها مشکلات جامعه زنان را حل نمی کند؛ بلکه نتیجه ای جز به بیراهه کشاندن آنان ندارد.
مقام عظمای ولایت فرمود: باید به فکر باشیم و دغدغه نوع کتابهایى که تولید می شود نیز در ما باشد، باید کتاب خوب تولید شود، کتاب یک غذاست؛ یک غذاى روح است، یک نوشیدنى روح است و چنانچه مقوّى باشد روح را تقویت می کند، باید مواظب باشیم که مبادا نوشیدنى مسموم، خطرناک، فاسد، گندیده و مضر با رنگ آمیزی هاى خیلى خوب، دست مردم داده شود؛ بدون اینکه مردم بدانند. باتوجه به بیانات مذکور، سخن گفتن از برداشتن ممیزی کتاب غیر منطقی است و نتیجه ای جز تخریب ایمان جوانان و ابتذال فرهنگی نخواهد داشت.
وزیر فرهنگ باید پاسخگو باشد که میدان دادن به ناشران غربگرا، مجوز چاپ کتب فتنه گران و محکومان فتنه آمریکایی سال 88 و حتی چاپ کتاب شعر خواننده هتاک به ساحت امام هادی علیه السلام با چه تدبیری انجام می گیرد؟
یکی از ابزارهای موثر در کار فرهنگی هنر است، هنری که بتواند ارزش ها و مفاهیم والای اسلامی را به تصویر کشیده و به تعالی انسان کمک کند؛ اما هنر مانند یک شمشیر دو لبه است که استفاده از آن در جهت نادرست نیز بسیار زیانبار و خطرناک است. استفاده از هنر برای صادر کردن اخلاق انبیا و آرمان های انقلاب اسلامی به مدیریت فرهنگی و حمایت مادی و معنوی دولت نیازمند است.
با توجه به هجمه رسانه ای دشمن برای تخریب چهره ایران و فرهنگ اسلامی، سینمای ایران عملکردی منفعلانه داشته و اقدامی جدی برای مقابله به مثل با این تهاجمات صورت نگرفته است هزینه کردن برای ساخت فیلم هایی که اصول اولیه اخلاقی در آنها رعایت نشده و بر مفاهیم میان تهی و سخیف بنا شده اند یا مجوز دادن به فیلم هایی که به توجیه فتنه 88 می پردازند به نگرانی ها در حوزه سینما می افزاید.
اقدامات دولت بخصوص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زیر ذره بین دانشجویان آگاه کشور می باشد، لازم به ذکر است که مشی دولت تاکنون نه تنها بر اعتدال نبوده؛ بلکه خطر بازگشت به انحطاط فرهنگی دوران اصلاحات و ایجاد رخنه های فرهنگی نیز مشهود است.
ما دانشجویان پیرو امام و رهبری با حرکت بر مشی مقام عظمای ولایت و در تلاش برای تحقق جهاد فرهنگی میدان را خالی نکرده و فعالیت های فرهگی خود را با عزمی راسخ تر ادامه می دهیم.
مسئولان به گوش باشند، تذکرات داده شده به مثابه اتمام حجت با آنان است.
کمیسیون تحلیل و بررسی بسیج دانشگاه ایلام
کيه که جواب بده
هرکي هرکاري که ميتونه انجام بده ياعلي
اين هم از علي اقا كه .......
معلم نيست بعد از اين نوبت كي باشه (لطفا بيشتر مراقب بچه هاتون باشيد)