کد خبر:۳۱۷۴۶۸
گامی بلند در راستای تعامل دولت و مجلس:

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری

در راستای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تعامل هرچه بیشتر دولت و مجلس و در مسیر ارتقا نقش پژوهش در فرایند قانونگذاری، تفاهم نامه همکاری مشترکی به امضای روسای مرکز پژوهش های مجلس و مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری رسید.
امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در راستای تعامل هرچه بیشتر دولت و مجلس و در جهت تحقق عملی این موضوع و ایجاد زمینه‌های هماهنگی، هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های دوجانبه به ویژه در حوزه توانمندی‌های کارشناسی و پژوهشی، تفاهم نامه همکاری بین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، امروز (دوشنبه 29 اردیبهشت ماه) به امضای روسای دو مرکز رسید.


بنابراین گزارش این تفاهم نامه که به امضای دکتر کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس و دکتر حسام الدین آشنا رسیده است زمینه تبادل نتایج طرح‌های پژوهشی و گزارش‌های کارشناسی تهیه شده و همکاری متقابل در اجرای طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی در دو مرکز را فراهم نموده است.


امضای این تفاهم نامه امکان بررسی کارشناسی طرح‌ها و لوایح توسط بدنه کارشناسی دولت و مجلس که تبلور آن در مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری عینیت یافته را فراهم آورده است.


گفتنی است امضای این تفاهم نامه با هدف مشارکت در تدوین اولویت‌های سیاست پژوهی و قانونگذاری کشور و پیشنهاد آن به روسای قوه مقننه و مجریه، استفاده از ظرفیت‌های اطلاعاتی، پژوهشی و مشاوره‌ای و تجربه و تخصص منابع انسانی دو مرکز و گسترش همکاری و تعامل دولت و مجلس، صورت گرفت.


همچنین امضای این تفاهم نامه گام بلند دیگری است که در راستای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تعامل هرچه بیشتر دولت و مجلس و در مسیر ارتقا نقش پژوهش‌ در فرایند قانونگذاری کشور برداشته می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار