با حضور معاون اول رئیسجمهور
بزرگترین کارخانه داروسازی خاورمیانه در لرستان افتتاح شد
کارخانه بایر افلاک، بزرگترین تولید کننده دارو در خاورمیانه با حضور اسحاق جهانگیری در ازنای لرستان افتتاح شد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کارخانه بایر افلاک، بزرگترین تولید کننده دارو در خاورمیانه با حضور اسحاق جهانگیری در ازنای لرستان افتتاح شد. این کارخانه در زمینی به مساحت 22 هزار متر متربع ساخته شده و با 10 هزار متر مربع فضای تولید، 250 قلم داروی دامی شامل انواع سوسپانسیونها، پودرهای دارویی، محلولها و سوسپانسیونهای تزریقی، انواع پمادها، پودرهای استریل تزریقی و انواع قرصها را در هفت خط مجزا تولید می کند.
برای اجرای این طرح که 200 فرصت شغلی ایجاد کرده، هفت و نیم میلیون یورو و 200 میلیارد ریال هزینه شده است.
مرحله دوم این کارخانه بزرگ نیز با 16 هزار متر مربع فضای کاری به تولید 500 قلم داروی انسانی به ویژه داروهای ضد سرطان اختصاص دارد.
کارخانه بزرگ بایر افلاک در مراحل بعد مواد اولیه دارویی، تولید مواد آرایشی، بهداشتی، سرم سازی و شویندهها تولید خواهد کرد.
هم اکنون لرستان با دو کارخانه اکسیر و داملران 10 درصد داروهای انسانی و60 درصد داروهای دامی کشور را تامین می کند و با افتتاح کارخانه بایر افلاک، این استان از این پس قطب تولید داروهای دامی و انسانی کشور محسوب می شود.
جهانگیری: حل مشکل بیکاری در گرو فعالیت بخش خصوصی
معاون اول رئیس جمهور که برای افتتاح چندین طرح عمرانی و تولیدی به استان لرستان سفر کرده است، با تاکید بر اهمیت اشتغال گفت: برای حل مشکل بیکاری، دولت باید بستر مناسب سرمایه گذاری را فراهم کند.
وی با اشاره به لزوم نگاه ویژه دولت به لرستان و موقعیت مناسب جغرافیایی و ظرفیتهای بالای لرستان در زمینه منابع طبیعی، کشاورزی و معدن گفت: آمار بالای بیکاری زیبنده این استان نیست و برای حل آن باید هم دولت و هم مردم همت کنند تا از این وضع خارج شود.
وی درباره سد معشوره هم گفت: وضع این سد در دستور شورای عالی آب است که باید رسیدگی کنیم تا مشکل مردم حل شود.
بازدید از آزاد راه خرمآباد به اراک، افتتاح 24 کیلومتر از محور چهارخطه خرمآباد به کوهدشت و شرکت در جلسه توسعه و برنامهریزی لرستان از دیگر برنامههای سفر جهانگیری به لرستان است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.