کد خبر:۳۲۱۴۲۳
آیت الله رسولی محلاتی در دانشگاه علوم کشاورزی ساری:

امام راحل الگوی تمامی آزادیخواهان جهان است/ قیام 15 خرداد مبدا جنبش اسلامی ملت ایران علیه استبداد بود

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن گفت: قیام خونین 15 خرداد سال 42 مبدا جنبش اسلامی ملت ایران علیه استبداد بود.
امام راحل الگوی تمامی آزادیخواهان جهان است/ قیام 15 خرداد مبدا جنبش اسلامی ملت ایران علیه استبداد بود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، آیت الله رسولی محلاتی دیروز در نشست بررسی سیره علمی و عملی حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بیان داشت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) با ایستادگی در برابر ظلم و ستم جهانخواران، الگوی مناسبی برای تمامی آزادیخواهان جهان است.

 

وی افزود: امام راحل در تمام طول عمر پر برکت خود در برابر ظلم و ستم ایستاد و برای احیای دین اسلام از هیچ کوششی دریغ نمی‌کرد.

 

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن ادامه داد: حضرت امام راحل از ابتدای زندگی خود به مستحبات، آداب اسلامی و دستورات ائمه پایبند بودند.

 

آیت الله رسولی محلاتی با بیان اینکه حضرت امام راحل، بسیار کم حرف و در مجالس بیشتر شنونده بودند، گفت: تنها زمانی که از ایشان درخواست می شد، اظهار نظر می کردند که این نیز از مراحل دیگر سیر و سلوک است.

 

وی افزود: یکی از نعمتهای الهی وجود ایشان، محبوبیت بود؛ زیرا اساس دین، محبت و پایه روابط مردم جامعه نیز بر مهر و محبت استوار است.

 

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن با اشاره به قیام 15 خرداد 42 گفت: حماسه 15 خرداد سال 42 در واقع یک روز نیست؛ بلکه تاریخ است و برای همیشه باید جاویدان بماند.

 

آیت الله رسولی محلاتی افزود: ملت ایران 15 خرداد سال 42 را به عنوان یوم الله نگاه می کند و به همین خاطر حضرت امام خمینی (ره) سالروز 15 خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام کردند.

 

وی ادامه داد: حماسه خونین 15 خرداد باید همانند واقعه تلخ و غمبار عاشورا جاویدان باقی بماند و هرگز فراموش نشود.

 

نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: قیام خونین 15 خرداد سال 42 مبدا جنبش اسلامی ملت ایران علیه استبداد بود./235ب1/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار