آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۱۵۷۴
رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان:

وضعیت حجاب در دانشگاه آزاد قوچان مطلوب نیست

رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد واحد قوچان گفت: وضعیت حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی قوچان مطابق آرمان‌های نظام و اسلام نبوده و باید حداقل حجاب برای دانشجویان دختر و پسر رعایت شود.
حجت‌الاسلام مهدی فاطمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اشاره به مطلوب‌نبودن وضعیت حجاب در دانشگاه آزاد قوچان یان داشت: برای توسعه حجاب در سطح دانشگاه نیاز به عزم جدی اساتید، کارکنان و دانشجویان دارد و آنان باید تبعات ورود به این موضوع را بپذیرند نه اینکه فقط بصورت تشریفاتی کار انجام دهند.

وی با تأکید بر این مطلب که اگر دانشجو فلسفه حجاب را دانست، بی‌حجاب نمی‌شود، افزود: خانواده‌ها باید برای حجاب وارد صحنه شوند چون دانشجو از محل زندگی و خانواده خود دور شده و کسی بر او نظارت ندارد؛ هرگونه حجاب و پوششی را برای خود انتخاب می‌کند.

رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان با گلایه نسبت به این موضوع که مسئولین خوابگاه‌ها نظارت کافی بر ورود و خروج دانشجویان ندارند و دانشجوی دختر با هر وضع ناجوری در مقابل مسئول خوابگاه ظاهر می‌شوند، تصریح کرد: متأسفانه در برخی کلاس‌ها به دلیل درنظر گرفتن مصلحت‌ها، با دانشجویان بدحجاب برخورد نمی‌شود.

فاطمی ادامه داد: ستاد شهروند در این واحد دانشگاهی شکل گرفته؛ اما فقط به مقوله تبلیغات پرداخته و در بحث اجرایی بسیار ضعیف عمل کرده است.

وی با توصیه نسبت به اینکه کارمندان یا اساتید نباید با روی گشاده و خوشرویی با دانشجوی بدحجاب برخورد کنند، خاطرنشان کرد: 90 درصد رأی کمیته انضباطی دانشگاه مربوط به تخلفات آموزش بوده و در صورت نبود گزارش به مباحث اخلاقی ورود پیدا نمی‌کند.

رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان تصریح کرد: مسئول خوابگاه دانشگاه هر یک ماه از حیطه مسئولیتی خود سرکشی ندارد در صورتی که مصوب شده به دانشجویان بدحجاب خوابگاه تذکر داده و از ورود آنها به محوطه دانشگاه جلوگیری شود که انجام نشده است.

فاطمی با بیان اینکه دانشجو قهرمان نیست که بخواهد خود را در معرض دید همگان قرار دهد، گفت: آمار ثابت کرده کسانی که از پوشش بهتری برخوردار بوده در وضعیت آموزشی راحت‌تر درس می‌خوانند.

وی تصریح کرد: دانشجویی که با پوشش نامناسب خود را در معرض دید دیگران قرار می‌دهد، زمینه ارتباط با جنس مخالف را فراهم می‌کند که به طور قطع در روند تحصیل آنها تأثیرات بسزایی خواهد داشت.

رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان گفت: زن اگر مرواید است پوشش، مانند صدفی از آن مروارید محافظت می‌کند./155الف1/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار