لیلا جلالوند در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، پیرامون وضعیت پوششی در دانشگاه ها گفت: مسئولان حراست دانشگاه، خودشان نیز از این وضعیت راضی نیستند؛ اما در عمل هیچ حرکتی هم انجام نمی دهند، اگر مسئولان حراست اجرای امر به معروف را ندارند، از سمت خود استعفا دهند.
وی تصریح کرد: بسیاری از شبه روشنفکران که تمام اعتقادات خود را وامدار غرب هستند، مخالف اجرایی شدن یک پوشش و فرم واحد در دانشگاه های ایران هستند؛ در صورتی که این طرح در همان دانشگاه های غربی سربلند بیرون آمده است.
دبیر مجمع دختران مسلمان دانشگاه شیراز گفت: تنها حرکتی که در دانشگاه برای حجاب انجام می شود، نصب قانون های پوششی بر دیوار دانشگاه است؛ قوانینی که هیچ همتی برای عملیاتی شدن آن نیست.
جلالوند تصریح کرد: یک دانشجو در صورتی که فرم نظر سنجی از اساتید را پر نکند، اجازه انتخاب واحد را نخواهد داشت؛ چرا که قانونی عملیاتی وجود ندارد که با دانشجویان خاطی و کسانی که قوانین را رعایت نمی کنند، همین برخورد شود.
وی با اشاره به تاثیر موضوع تفکیک جنسیتی بر فضای فرهنگی دانشگاه ادامه داد: مدت های مدیدی است که در بعضی از دانشگاههای غرب تفکیک جنسیتی صورت پذیرفته و تاثیر آن بر فضای علمی دانشگاه ها نیز مشهود است.
دبیر مجمع دختران مسلمان دانشگاه شیراز گفت: دختران و پسرانی در زمانی که اوج غرائض جنسی هستند، در کنار یکدیگر در محیط دانشگاه قرار می گیرند. آیا با در نظر گرفتن همه شرایط موجود، به نظر شما می توان به تولید علم واقعی در دانشگاه رسید؟
جلالوند خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است که وجود دانشگاه های تک جنسیتی در پیشرفت علمی نقش بسزایی دارد؛ در صورتی که مقوله تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها درست مدیریت شود، نه تنها مشکل آفرین نخواهد بود؛ بلکه به رشد بالندگی علمی و معنوی دانشگاه نیز کمک خواهد کرد./180الف1/