کد خبر:۳۲۴۶۴۶

کلینتون: به‌شدت به موضوع ازدواج همجنس‌بازها پایبندم و به آن افتخار می‌کنم

کلینتون با دفاع همه جانبه از موضوع ازدواج همجنس‌بازها گفت: باید بگویم که من بشدت نسبت به این قضیه پایبندم و افتخار می‌کنم که این کار را انجام دادم.
کلینتون: به‌شدت به موضوع ازدواج همجنس‌بازها پایبندم و به آن افتخار می‌کنم

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری «مدی‌ایت»، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین آمریکا در برنامه تلویزیونی رادیوی ملی آمریکا موسوم به «NPR’s Fresh Air» به شدت از طرح ازدواج همجنس بازها در این کشور دفاع کرد.

 

بر اساس این گزارش، کلینتون که در برنامه «تری گراس»، مجری معروف رادیوی ملی آمریکا  شرکت داشت با سئوال‌های پی در پی مجری در این زمینه مواجه شد.

 

گراس در پی این بود که متوجه شود آیا کلینتون صرفا جهت برنامه‌های تبلیغاتی این موضع را اتخاذ کرده‌است یا خیر.

 

این گزارش حاکیست، در حالی که کلینتون از سوال‌های مجری برنامه به شدت آشفته شده بود، گفت: «فکر می‌کنم شما می‌خواهید متوجه شوید که آیا قبلا من موافق این موضوع بودم و حالا تغییر رای داده‌ام  و اصولا طرح این موضوع صرفا انگیزه‌های سیاسی داشته است یا خیر».

 

کلینتون در ادامه با دفاع همه جانبه از موضوع ازدواج همجنس‌بازها افزود: «باید بگویم که من به‌شدت نسبت به این قضیه پایبندم و افتخار می‌کنم که این کار را انجام دادم. هم‌اکنون نیز پیشرفت‌هایی را در این زمینه شاهد هستیم.»

 

گفتنی است که هیلاری کلینتون در زمان ریاست امور خارجه آمریکا خواهان قوانین آزاد همجنس گرایی شده بود و همجنس‌گرایان را انسان‌هایی دارای حق قانونی ازدواج مانند دیگران خطاب کرده بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار