خسروآبادی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص مشکلات و اعتراض دانشجویان مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی گفت: دو هفته پیش جلسهای با هیأت مدیره این دانشگاه برگزار کردیم و در خصوص حداقل کارهایی که در حوزه استان تهران میتوانیم انجام دهیم بحث کردیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران ادامه داد: افزایش امکانات و تجهیزات مربوط به استان تهران نمیشود، اما اعلام آمادگی کردیم هر کاری که بتوانیم در حوزه مشارکت انجام دهیم.
وی افزود: از جمله کارهایی که میتوانیم در حوزه تهران که دو مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی در دو منطقه ولنجک و پونک دارد، انجام دهیم این است که تقاضاهایی که برای هتلها و آژانسها وجود دارد از طریق ارتباط گیری افرادی که از این دانشگاه فارغالتحصیل میشوند، دارای یک برند خدمتی کنیم که بتوانند وارد بازار کار شوند.
خسروآبادی در ادامه بیان داشت: متأسفانه در حال حاضر بین مراکز آموزشی ما و مراکز بازار فاصله وجود دارد و آموزش دیدههای ما جذب بازار نمیشوند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران ادامه داد: دلیل این امر را میتوان در دو حوزه بررسی کرد؛ ابتدا اینکه آموزشهایی که داده میشود غیرمهارتی است یا دانسجویان مهارت مورد نیاز را آموزش نمیبینند و دیگر اینکه بازاریان ما متوجه توان این تحصیلکردهها نیستند.
وی در ادامه تصریح کرد: در هر دو صورت، در حال حاضر نیاز ما این است که به یک توافق و ارتباط نزدیک برسیم که هم مراکز خدمات رسان ما نسبت به قابلیتهای این آموزشدیدهها توجیه شوند و بدانند که نیروهای ما دارای چه کیفیت آموزشی هستند و هم اینکه سعی کنیم مباحثی که آموزش داده میشود مباحثی باشد که در بازار کار مورد نیاز است.
خسروآبادی خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر آمادگی خود را اعلام کردهایم و امیدواریم با نشستهای مشترکی که برگزار میشود، بتوانیم در این راستا گامهای جدی برداریم، اما افزایش امکانات و در نظر گرفتن ردیف بودجه برای این مراکز آموزشی، در حوزه عمل میراث فرهنگی استان تهران نیست، البته ما پیگیر برطرف کردن این مشکلات هستیم.