موج روزافزون ناامنی در ایالتهای مختلف آمریکا و تبلیغات گسترده خرید و حمل سلاح، عشق و علاقه شهروندان آمریکایی به خرید و حمل انواع سلاحها را به طور چشمگیری افزایش داده به گونهای که حتی فروشگاههای زنجیرهای و مواد غذایی نیز اقدام به فروش انواع سلاحها و فشنگهای جنگی میکنند؛ امروز در ایالتهای آمریکا، کودکان در حال آموزش سلاحهای خودکار و نیمه خودکار هستند تا برای بقاء به ماشینهای کشتار تبدیل شوند ...
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ سالهاست که سران کشورهای غربی مدعی آزادی و حقوق بشر در راستای تامین منافع نامشروع لابیهای صهیونیستی و کارتلهای بزرگ و قدرتمند اقتصادی، شهروندان خود را در جنگلی مرگبار رها کردهاند.
ایالات متحده آمریکا مصداق بارز تمدن غربی است که ایالتهای مختلف این کشور هر روز شاهد خشونتها، کشتارها و تجاوزهایی است که دیگر جایی را برای طرح ادعاهای حقوق بشری از سوی دولتمردان این کشور باقی نگذاشته است.
کشتار سالهای 2012 و 2013 و جریان هفتتیرکشی در ماه ژانویه سال گذشته در یکی از خیابانهای فلوریدا که منجر به کشته شدن هفت تن شد، تیراندازی فرد مسلح در دبستان سندی هوک که موجب مجروحیت 194 دانش آموز 12 تا 15 ساله شد و پس از صدها مورد کشتار دسته جمعی در حمله افراد مسلح به دانشگاه ها و مراکز آموزشی ایالات متحده آمریکا، «انجمن ملی تفنگ» و متحدان آن در کمال ناباوری و در مقابل چشمان بهتزده شهروندان آمریکایی به صورت رسمی اعلام کردند: اگر بزرگسالان مسلح شوند، میتوانند از خود و اعضای خانوادهشان در برابر مهاجمان دیوانه و وحشی آمریکایی محافظت کنند(؟!!).
این انجمن همچنین به این نتیجه رسید که «باید معلمان و مسئولان آموزشی در سراسر ایالتهای متحد آمریکا با آموزشهای لازم نسبت به استفاده سلاحهای خودکار و نیمه خودکار از دانش آموزان در برابر حملات افراد مسلح آمریکایی محافظت کنند.»
همچنین این انجمن در نظرسنجیای که مدعی انجام آن از میان معلمان بود، اعلام کرد «با یادگیری چگونگی استفاده از سلاحهای گرم، معلمان میتوانند از دانش آموزان و سایر کودکان و همچنین خانواده خود در برابر مهاجمان مسلح محافظت کنند.»
در برخی ایالتهای آمریکا مانند تانزاس معلمان اجازه حمل اسلحه در مدرسه را دارند و مقامات ایالتهایی مانند آرازینو اعلام کردند که چنین طرحی که تمامی معلمان با خود اسلحه حمل کنند، مورد بررسی قرار میگیرد.
یکی دیگر از پیشنهادهای جنجالی انجمن ملی تفنگ و متحدان آن برای مقابله با حملات مشابه از سوی افراد مست و مسلح این بود که از نگهبانان مسلح در مدارس استفاده شود.
برخی مقامات آمریکایی مخالف مسلح کردن معلمان هستند و بر این باورند که با مسلح کردن معلمان، احتمال کشته شدن افراد بیگناه یا معلول شدن فردی تا آخر عمر وجود دارد از این رو افراد سیاستمدار اعتقاد دارند که مدارس باید عاری از هرگونه سلاح گرم باشد.
البته پرواضح است که پشت پرده این استدلال انجمن تفنگ و متحدان آن، تامین منافع هرچه بیشتر صاحبان و کمپانیهای بزرگ تولید اسلحه با مشارکت و همراهی برخی دولتمردان آمریکایی است که جان و زندگی مردم را به اسکناسهای کاغذی میفروشند چرا که اگر سیاستمداران آمریکایی درصدد حل معضل کشتار دسته جمعی در خیابانهای ایالتهای متحده آمریکا بودند، به نوعی در این مسیر حرکت می کردند که استفاده از سلاحهای خودکار و نیمه خودکار و حمل آن را ممنوع اعلام میکردند.
موج روزافزون ناامنی در ایالتهای مختلف آمریکا و تبلیغات گسترده خرید و حمل سلاح، عشق و علاقه شهروندان آمریکایی به خرید و حمل انواع سلاحها را به طور چشمگیری افزایش داده به گونهای که حتی فروشگاههای زنجیرهای و مواد غذایی نیز اقدام به فروش انواع سلاحها و فشنگهای جنگی میکنند.
یکی از دلایل مهم روی آوردن 90 درصدی مردم آمریکا به حمل سلاح و مجهز شدن به انواع وسایل کشتار، ناامنیهای بسیار زیاد در خیابانها و اماکن خصوصی و عمومی است.
البته ناامنیهای آمریکا در دهه گذشته طبق آمار مرکز حوادث این کشور موجب کشتار متوسط 200 دانش آموز و کودک در سال در هر ایالت شده است از این رو این حوادث کودکان و نوجوانان را به استفاده از سلاح و حمل آن کشانده است.
حمل سلاح از سوی نوجوانان و دانش آموزان نیز تبعات بسیار وخیمی به همراه داشته به طوری که در لس آنجلس نوجوان 12 سالهای به خاطر دفاع از پدرش در مقابل ماموران که قصد دستگیری وی را به دلیل رانندگی مستانه داشته اند در فوریه 2014 با شلیک اسلحه از پای درآورد.
اما اخیرا شرکتهای مختلف اسلحهسازی در ایالات متحده آمریکا در اقدامی بسیار قابل تامل، برای کودکان سلاحهای با رنگ و نوعی متفاوت و با ظاهری «دخترانه» تولید کردهاند تا قشر زیر 15 سال ایالتهای متحد آمریکا را نیز به مشتریان دائمی خود اضافه کنند بیآنکه جامعه آمریکایی نسبت به این اقدام مشمئزکننده آنها اعتراض و واکنشی داشته باشند.
باز هم سیاستمدارانی که خود حامی شرکتهای اسلحهسازی آمریکا هستند از راه دیگری مانند برگزاری کلاسهای آموزش اسلحه، تهیه سلاحهای گرانقیمت برای خانمها که در آن الماس و طلا به کار رفته است، باعث تنوع در بازار اسلحه و جذب بیشتر مشتریان میشوند به طوری که خانمها حتی برای زیبایی هم یک اسلحه خریداری کرده و با خود حمل میکنند که البته وجود چنین اسلحههایی در کیف هر خانم به دور از وقوع جنایتهای مختلف و فجیع نخواهد بود.
جالبتر اینکه شرکتهای بزرگ تولیدکننده اسلحه، خود نیز اقدام به تولید لباسهای ضدگلوله برای کودکان و بزرگسالان و فروش آن در بازار میکنند؛ در واقع اقدام این شرکتها، ایجاد نوعی نظام عرضه و تقاضا در جامعه است به گونهای که ابتدا خشونت را با استفاده از اسلحه در جامعه زیاد میکنند و فروش اسلحه تولیدی خود را با ترویج ناامنی افزایش میدهند و در ادامه شهروندان آمریکایی را به خرید و پوشیدن لباسهای ضدگلوله تشویق میکنند!!
با افزایش حملات مهاجمان مسلح به مدارس و به رگبار بستن دانش آموزان، یک شرکت آمریکایی نوعی پتوی محافظ ضدگلوله برای کودکان طراحی کرد و از معلمان خواسته تا در سال 2014 سلاح با خود حمل کنند.
«فروش اسلحه به معلمان و جلیقه ضد گلوله به دانش آموزان از جمله طرحهای راهبردی بزرگترین شرکت اسلحهسازی در آمریکا است.»
شرکت آمریکایی «پروتچت» این پتوی ضدگلوله را که «بادیگارد» نام دارد، ساخته است؛ این پتوی ضدگلوله برای حفاظت از دانش آموزان در مدارس در حوادثی مانند رگبار و تیراندازی افراد مسلح طراحی شده است؛ این پتوی مستطیل شکل با 5 و 16 دهم اینچ ضخامت دارای بندهایی مانند کولهپشتی است که به دانشآموزان امکان میدهد آن را بپوشد و روی زمین پناه بگیرد.
استیو واکر یکی از سازندگان این پتو (بادیگارد) میگوید: کاربرد اصلی این پتو برای حفظ جان دانش آموزان در مقابل تیراندازی افراد مسلح طراحی شده است ولی این پتو در زمانهای طوفان و زلزله نیز کاربرد دارد!
در حال حاضر 3 میلیون معلم آمریکایی در حال آموزش استفاده از سلاح گرم به کودکان و دانش آموزان هستند و کودکان تحت آموزش نحوه استفاده از سلاحهایی قرار میگیرند که در بسیاری از تیراندازیها و قتلعامهای خونین در آمریکا از آنها استفاده شده است؛ پدران و مادران این کودکان نیز معتقدند که آنها برای زنده ماندن باید این دورهها را بگذرانند.
بسیاری از منتقدان و مخالفان استفاده از اسلحه گرم در آمریکا، ادامه روند حمل سلاح را فاجعهآمیز خواندند و خواستار لغو این موضوع از سوی «سنا» شدند؛ کودکان در منطقه جنگلی در شمال فلوریدا آموزشهای لازم را میبینند و آمارها نشان میدهد که روزانه بر تعداد کودکان تحت تعلیم افزوده میشود.
«جیم فاستر» بنیانگذار چنین آموزشهایی که خود افسر بازنشسته پلیس است در گفتگو با آسوشیدپرس گفت: دیدن این دورهها آموزشی برای کودکان و بقای آنها در مقابل قتل عامهای وحشتناک ضروری است.
این افسر بازنشسته پلیس آمریکا خاطرنشان می کند: این دورههای آموزشی نوعی دفاع از قانون اساسی در مقابل تهدیدات افراد مسلح و دیوانه نیز محسوب میشود!
زمون ما، دهه 60، تويه دنياي بچه گي مون غرق در لذت هاي کوچولو موچولو بوديم اما بچه هاي اين زمونه خيلي زود با دنياي کثيف و تلخ بزرگترا آشنا مي شن