کد خبر:۳۲۶۹۶۴
ربیعی:

خصوصی‌سازی بیکاری را افزایش داد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: رئیس کل بانک مرکزی در جلسه دولت گفت که بانک‌ها آماده پرداخت سرمایه در گردش بدون تورم به تولید هستند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، علی ربیعی گفت: خصوصی‌ سازی یکی از موضوعات مهم کشورهای در حال توسعه است و هیچ کشوری توسعه پیدا نمی کند مگر با خصوصی‌ سازی. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به جهت‌ گیری صحیح مقام معظم رهبری در زمینه‌ سازی اصل 44 اظهارداشت: متاسفم که اعلام کنم خصوصی‌ سازی در کشور ما فرایند موفقی نداشته است.

 

ربیعی تاکید کرد: خصوصی‌ سازی‌ های بدون مطالعه منجر به اضافه شدن بیکاری و مسائل دیگری شد و به نظر می‌ رسد که بنیان درست برای خصوصی‌ سازی مهم تر از خود آن است.

 

وی با بیان اینکه مسیر خصوصی‌ سازی را باید ادامه دهیم و در این امر باید زیرساخت ها آماده باشد افزود: در غیر اینصورت خصوصی‌ سازی به یک معضل تبدیل می‌شود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تاکید دولت و رئیس جمهور به امر آموزش‌ های فنی و حرفه‌ ای بیان داشت: رئیس‌ جمهور در چند جلسه، مداوم در مورد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ ای و آموزشگاه‌ های فنی و حرفه‌ ای سخن گفت.

 

ربیعی تصریح کرد: مسئله بنیادی برای ما این است که بتوانیم برای بیکاری راه‌ حل پیدا کنیم. وی ادامه داد: رئیس کل بانک مرکزی در جلسه اقتصادی دولت از آمادگی بانک‌ ها برای ارائه تسهیلات و سرمایه در گردش بدون ایجاد تورم خبر داد و من معتقدم اگر بخواهیم بر بیکاری غلبه کنیم باید به طور جدی به مسئله مهارت بپردازیم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی فراوانی آموزشگاه‌ های آزاد و برخورداری از چالاکی را از نقاط قوت این بخش برشمرد و گفت: باید از فعالیت موسساتی که مجوز لازم را ندارند جلوگیری کنیم و نظام‌ نامه‌ای برای آموزشگاه‌ های فنی و حرفه‌ ای در نظر بگیریم تا هر آموزشگاهی وارد این بخش نشود.

 

وی با تشکر از تصمیم مجلس برای تسری معافیت مالیاتی به آموزشگاه‌ های آزاد فنی و حرفه ای اظهارداشت: رشد و توسعه در دوران اخیر بر دو پایه استوار است که اول الزام به تحقیق و توسعه و دوم نیروی انسانی ماهر است.

 

ربیعی ادامه داد: بر پایه نیروی انسانی ماهر می‌ توانیم بهره‌ وری را افزایش داده و کیفیت را بالا ببریم. وی با اشاره به ورود 4.5 میلیون نفر به بازار کار در آینده نزدیک تصریح کرد: این افراد که فارغ‌ التحصیلان دانشگاهی هستند توقعات خاص خود را دارند ولی مهارت ندارند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: هرچه که به افزایش سیستم‌ های علمی و کاربردی و فنی و حرفه‌ ای تأکید کردیم منجر به مدرک‌ گرایی شد؛ بنابراین ناگزیر هستیم به سمت الزام به اخذ صلاحیت حرفه‌ ای در کنار مدرک برویم. کشورهایی مانند آلمان، کره‌ جنوبی و ژاپن با نیروی انسانی ماهر توانستند به توسعه دست پیدا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار