آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۷۵۹۹

رئیس اتاق بازرگانی ایران: دولت خصوصی‌سازی را متوقف کند

شافعی گفت: در بسیاری از موارد به جای خصوصی سازی، سرمایه های بخش خصوصی زیرنظر مدیریت دولتی قرار گرفته و تقاضای ما این است که تا آسیب شناسی درست واگذاری های قبلی، واگذاری واحدها متوقف شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، غلامحسین شافعی در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: اگر همه ابعاد این قانون خوب پرداخته و اجرا نشود شاهد رشد قاچاق زیرزمینی خواهیم بود.

 

وی همچنین گفت: اگر رابطه بانک ها و بنگاه ها تجدیدنظر نشود ادامه این روش برای نظام بانکی و هم برای فعالان اقتصادی ، رفتن به بیراهه است.


شافعی افزود : تحول هر جامعه با شیوه های تولید به ویژه تولید صنعتی در ارتباط است و صرف ایجاد صدها بنگاه مشابه بدون داشتن صرفه اقتصادی و بدون افزایش رقابت پذیری نمی تواند توسعه را به ارمغان اورد.


وی با اشاره به اینکه توسعه اقتصادی در گروی برنامه ریزی و تدوین سیاست های راهبردی است، گفت: با این ساختار تصمیم گیری از جمله تصمیم های متناقض و قوانین فراوان مزاحم نمی توانیم مشکلات را حل کنیم.


رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: شاهدیم رئیس کل بانک مرکزی بخشنامه ای را برای رفع ممنوع الخروجی هیات مدیره ای که در شرکت ها حضور ندارد ، صادر می کند اما بانکها از راه های دیگر کل دستور را ملغی می کند.


شافعی گفت: قوای سه گانه با هماهنگی تصمیم بگیرند همه قوانین مزاحم ملغی شود در غیر این صورت در پیچ و خم این قوانین متوقف خواهیم شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار