کد خبر:۳۲۸۳۱۴
رونمایی از برنامههای افطار امسال
تلویزیون با چه برنامههایی به استقبال افطار میرود؟
برنامههای «ماه عسل»، «شهر باران» و «ضیافت» از ویژه برنامههای افطار تلویزیون در ماه مبارک رمضان است

به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»؛ برنامههای «ماه عسل»، «شهر باران» و «ضیافت» از ویژه برنامههای افطار تلویزیون در ماه مبارک رمضان است.
«شهر باران» ویژه برنامهای است که از شبکه یک سیما در ماه مبارک رمضان روی آنتن خواهد رفت. این برنامه هر روز ساعاتی پیش از اذان مغرب با اجرای داریوش کاردان از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. این برنامه شامل دو بخش مهمان است. اول خانواده مهمان اصلی و دوم مهمان اصلی. پخش سخنرانی کوتاه از حجت الاسلام دکتر رفیعی و استفاده از سخنان مرحوم حجتالاسلام کافی از بخش های دیگر این ویژه برنامه است.
گفتنی است در برنامه «شهر باران» مسابقه تلفنی «دستان بهشت» با موضوعات متنوع معارفی مخاطبان خود را سرگرم خواهد کرد.
ویژه برنامه «ماه عسل» با اجرای احسان علیخانی نیز که در سالهای اخیر توانستهاست مخاطبان گستردهای را به خود جذب کردهاست همچون سالهای گذشته، ویژه برنامه افطارهای ماه مبارک رمضان در شبکه سوم سیما خواهد بود. «ماه عسل» در روزهای پربرکت ماه مبارک رمضان، همه روزه با اجرای احسان علیخانیبه مدت هفتاد دقیقه پیش از اذان مغرب از شبکه سه سیما به روی آنتن میرود.
دیگر ویژهبرنامه ماه مبارک رمضان نیز، برنامه «ضیافت» است که از شبکه قرآن سیما پخش خواهد شد.. برنامه «ضیافت» بر اساس شناخت بهتر از سیره 30 نفر از مراجع سلف و همینطور کارشناسان قرآنی شکل گرفته است. در این برنامه از فرزندان و بازماندگان این بزرگان دعوت شده و با آنها گفتوگو خواهد شد.مجریان اصلی این برنامه نیز سید وحید مرتضوی و کتایون درویشی هستند. از همین رو برنامه «ضیافت» به زندگی و شخصیت بزرگانی نظیر آیت الله بهجت، آیت الله فاضل، آیت الله تبریزی، آیت الله اراکی، آیت الله گلپایگانی، آیت الله صافی، آیت الله بروجردی، آیت الله حائری، آیت الله بهاالدینی، آیت الله مجتهدی، آیت الله تهرانی، علامه طباطبایی، علامه جعفری، علامه امینی، آیت الله خوانساریف شیخ عباس قمی، علامه مجلسی، بانو امین و... میپردازد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.