کد خبر:۳۲۸۹۶۸
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد:

پرداخت یک میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه‌ها به طرح تحول نظام سلامت بوشهر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان، یک میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه‌‎ها پرداخت شده است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا رئیسی در دیدار با فرماندار دشتی گفت: در حال حاضر 10 هزار نفر از طرح نظام سلامت در استان بوشهر استفاده کرده‌اند.

 

وی افزود: با توجه به اجرای طرح تحول نظام سلامت برای 973 بیمار در استان بوشهر که هزینه درمان آ‌ن‌ها 264 میلیون تومان بوده، بیماران تنها 10 درصد از هزینه‌ها را پرداخت کرده‌اند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: هدف دولت تدبیر و امید اجرای طرح‌های مهم و ریشه‌ای در جامعه  است؛ زیرا دولت معتقد است با اجرای طرح‌های مهم بویژه طرح نظام سلامت مشکلات بهداشتی در جامعه به حداقل می‌رسد.

 

رئیسی اجرای طرح تحول نظام سلامت را یک انقلاب بزرگ در حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: تعداد زایمان غیرطبیعی در استان بوشهر افزایش یافته بود، پس از اجرای طرح نظام سلامت شاهد افزایش زایمان‌های طبیعی در استان هستیم که از زمان اجرای این طرح تعداد زایمان طبیعی بسیار بالا رفته که کار بسیار خوبی است.

 

وی پرداخت به ‌‎موقع حق پزشکان را یک اتفاق خوب ارزیابی کرد و گفت: پرداختی پزشکان پیش از این یکی دو سال به طول می‌انجامید؛ اما با اجرای طرح نظام سلامت توسط دولت تدبیر و امید این کار به صورت ماهانه انجام می‌شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از تحت پوشش قراردادن بیماران خاص در آینده خبر داد و افزود: تاکید دولت یازدهم تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و کنترل بیماری‌ها است؛ زیرا چنانچه بهداشت تقویت شود و به صورت دائم قند، چربی و فشارخون مردم را کنترل کنیم یقینا شاهد کاهش بیماری‌ها در جامعه خواهیم بود.

 

رئیسی تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا پایان سال جاری بیمارستان زینبیه خورموج را به ساختمان جدید انتقال دهیم و با تجهیزاتی مانند اتاق عمل و جراحی در این ساختمان شاهد خدمات بیشتری در زمینه بهداشت به مردم خواهیم بود.

 

وی از تقویت مناطق بهداشتی در سطح استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: ساختمان دیالیز بیمارستان زینبیه خورموج در اسرع وقت به اتمام خواهد رسید و بعضی از درمانگاه‌ها در سطح استان بوشهر به صورت خاص تکمیل و بازسازی خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار