کد خبر:۳۳۰۸۰۴
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد:

ضرورت رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع سحری، افطاری و نذورات

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با توجه به گرم شدن هوا و قرار گرفتن ماه رمضان در فصل تابستان، بر ضرورت رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع سحری، افطاری و نذورات تاکید کرد.
ضرورت رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع سحری، افطاری و نذورات

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، خواجه‌ئیان گفت: با توجه به افزایش عرضه آش و حلیم در ماه رمضان، لازم است این مواد غذایی از محل‌هایی که دارای شرایط بهداشتی هستند، خریداری شود.


وی افزود: تهیه مواد خوراکی از دست‌فروشان دوره‌گرد، خطرناک است و امکان بروز بیماری‌های انگلی- روده‌ای و مسمومیت در مصرف کنندگان به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی در تهیه و عرضه آن‌ها وجود دارد.


این مقام مسئول با تأکید بر اینکه هرگونه پخت‌وپز باید در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی صورت بگیرد، گفت: تمامی افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت معاینه پزشکی معتبر باشند و بهداشت فردی را رعایت کنند.


رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر ضمن توصیه برای استفاده از نمک‌های بسته‌بندی یددار تصفیه‌شده در پخت غذا بیان داشت: لازم است از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری شود و در صورت نیاز به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته در دمای زیر چهار درجه سانتی‌گراد یا بالای 63درجه سانتی‌گراد (روی شمعک گاز) نگهداری شود.


خواجه‌ئیان با اشاره به اهمیت استفاده از روغن‌های دارای دارای مجوز ساخت از سازمان دارو و غذا با ترانس پایین گفت: از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود.


وی توصیه کرد: برای حفظ سلامت مردم باید از سالاد و سبزی بسته‌بندی شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود.


این مقام مسئول تصریح‌کرد: لازم است مسؤلین مساجد و اماکن مذهبی با توجه به مضرات ناشی از استعمال دخانیات، با نصب تابلوها و یا اطلاعیه ممنوعیت استعمال دخانیات و جمع‌آوری زیر سیگاری‌ها، از استعمال مواد دخانی در محل‌های مسقف جلوگیری کنند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار