عقب‌نشینی همراه با ژست طلبکاری میرزاده در پی ابلاغ بخشنامه عجیب دانشگاه آزاد/ میرزاده:راه‌های پرجاذبه‌ای‌ برای حجاب داریم!
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۰۰۷۰
آسمان و ریسمان بافتن‌های مسئولین دانشگاه آزاد همچنان ادامه دارد

عقب‌نشینی همراه با ژست طلبکاری میرزاده در پی ابلاغ بخشنامه عجیب دانشگاه آزاد/ میرزاده:راه‌های پرجاذبه‌ای‌ برای حجاب داریم!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی انتقادهای به جا و دلسوزانه اساتید، تشکل‌های دانشجویی، نمایندگان مجلس و کارشناسان فرهنگی را در فراری رو به جلو هجمه‌ به نهاد علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد دانست.
عقب‌نشینی همراه با ژست طلبکاری میرزاده در پی ابلاغ بخشنامه عجیب دانشگاه آزاد/ میرزاده:راه‌های پرجاذبه‌ای‌ برای حجاب داریم!
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آخرین اظهارات خود با فرافکنی مجدد نسبت به وظایف حراست دانشگاه‌ها بدون پاسخ به این سوال که مگر کسی انتظار دستگیری افراد توسط حراست دانشگاه‌ها را دارد گفت: حراست یک سازمان، ضابط قوه قضائیه نیست تا بخواهد کسی را دستگیر کند.
 
وی همچنین در عقب نشینی آشکار و متناقض نسبت به مواضع گذشته خود که بخشنامه حراست دانشگاه مبنی بر عدم دخالت در موضوع حجاب را بر اساس آموزه‌های قرآنی دانسته بود بیان داشت: بدیهی است که حراست با مشاهده جرم مشهود،‌ قطعا برخورد قانونی با تخلف خواهد کرد و مسئولان واحدها نیز، متخلفان را به مراجع ذیربط ارجاع می‌دهند.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین انتقادهای بجا و دلسوزانه اساتید، تشکل‌های دانشجویی، نمایندگان مجلس و کارشناسان فرهنگی را در فراری رو به جلو هجمه‌ به نهاد علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد دانست و افزود: برخوردهای حراستی و فیزیکی و انتظامی 35 سال گذشته اگر موثر بود، مسئولان اکنون از وضع حجاب راضی بودند.
 
میرزاده همچنین بدون اشاره به شرح وظایف نهادهای مختلف از جمله حراست دانشگاه‌ها در موضوع عفاف و حجاب گفت: حجاب ظاهر و باطن اشخاص است، باید قلب‌های سلیم و باطن افراد پاک شود و این کار، کار حراست نیست، بلکه با آموزه‌های قرآنی و آشنایی با معارف قرآن و اهل بیت و سبک زندگی ائمه اطهار و بزرگواران دین و دانش، قلب‌ها سلیم و باطن‌ها پاک می‌شود.
 
وی در پایان بدون ارائه گزارشی از اقدامات فرهنگی انجام شده دانشگاه در مقوله عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: به جای برخوردهای حراستی و انتظامی راه‌های نرم‌افزاری و پرجاذبه‌ای برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و وقار در دستور کار مدیران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی است که در آینده اعلام می‌شود.
نظرات شما
محمود
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۴
کلا اينا ذاتا طلبکار هستن ، بندگان خدا دست خودشون نيس!!!
14
0
....
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۵
احتمالا ميخوان با ماهواره کارو شروع کنن!!!
چون از اونجايي که ماهواره باعث تقويت اعتقادات مردم شده وبه قول حاج حسن آقاي روحاني:ديديم که ماهواره آمدو نه ايمان مردم پر زدو نه هويت مردم از دست رفت!!!!
بهترين وپر جاذبه ترين راه ماهوارس ولاغير!!!!!!
3
0
علي
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۷
توي 35 سال گذشته بيش از آنکه با بي حجابي برخورد بشه بصورت کاملا برنامه ريزي شده از برخوردها گلايه شد. به نظر من بي حجابي در کشور معلول خواست برخي مسئولان و دولتمردان در تمامي دولتهاي گذشته بوده و هيچ دولتي بطور جدي نگران بي حجابي نبوده و نيست که شايد نفع انها در اين است. هميشه هم با فرار رو به جلو از برخوردها و بي نتيجه بودن آن گلايه کردند ولي اگه برخورد بود امروز مثل قوانين رانندگي کسي جرأت نميکرد جلوي پليس خلاف کند. آنقدر با بي حجابي برخورد نشد ه که اصلا کسي اين عمل رو غيرقانوني نميدونه و حتي پليس هم براش مهم نيست.
4
0
الهه
-
۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۲:۵۹
به نظرم تا يه حدودي درست مي گه اما جلوگيري ازتخلف نبايد قطع بشه که مسلما قصدش همينه شما مي خواي کار فرهنگي کني که اعتقادات مردم عوض بشه تازه شايد اين کارا هم بهانه باشه که راحت کارايي که دلت مي خواد رو با اسلام کني اقاي محترم کسي جلوي کار فرهنگي شما رو نگرفته ولي نهاد حراست بايد کارش رو انجام بده
2
1
بدون نام
-
۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۴
بعضي تيشه به ريشه ميزنند وجالب آن است كه تعداد زيادي مسلمان نما هم فقط نگاه ميكنند
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار