عباس بایرامی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با بیان اینکه وظایفی که متولیان امر در حوزه های اجتماعی دارند هم ایجابی و هم صلبی است، گفت: دانشگاه از جمله محیط های اجتماعی و آموزشی است که افراد در آنجا خود را در اختیار متولیان و مدیران قرار می دهند.
وی افزود: متولیان دانشگاه ها موظفند طبق قوانین اسلامی نسبت به افراد و دانشجویان برخورد کنند.
استاد دانشگاه های گیلان گفت: این قانون صرفا نمی تواند ایجابی و تذکر و ارشاد و راهنمایی باشد، بلکه آنجایی که ناهماهنگی و ناهنجاری وجود داشته باشد و در قالب یک فضای نامطلوب دانشجویان را تهدید کند متولیان موظفند برخورد کنند و در مقابل آن بایستند.
بایرامی گفت: دانشجویان دختر و پسر از هم تاثیر می گیرند و فضای اینچنینی مستعد ناهنجاری ها است، اگر با قوانینی سهل با آنها برخورد شود آنوقت افسار دانشجو از دست متولیان خارج خواهد شد.
وی افزود: همه متولیان و مدیران موظف هستند طبق قانون با هر کس که ناهنجاری به وجود بیاورد برخورد کنند.
استاد دانشگاه های گیلان گفت: سوال من از کسانی که این بخشنامه را صادر کرده اند این است که چه امری باعث شد با صدور این بخشنامه حاشیه امنی را برای اندکی افرادی که در دانشگاه ناهنجاری به وجود می آورد، فراهم کنیم، آیا عفاف و حجاب در دانشگاه به اندازه اموال دانشگاه برای متولیان دارای ارزش است یا نه؟ آیا عفت و حجاب دانشجو دختر و پسر ما به اندازه اموال یک آزمایشگاه ارزش دارد یا نه؟ اگر ارزش دارد عملکرد حراست دانشگاه در مقابل متعرضین به این ارزش چیست؟
بایرامی تصریح کرد: تعداد اندک دانشجویانی که پوشش مناسب ندارند و ناهنجاری اخلاقی دارند باعث شده اند سایر دانشجویانی که با توجه به احساسات و تحریکاتی که به وجود آمده برایشان بازده علمی آنها پایین بیاید.
وی گفت: پاسخ این افراد را متولیان امر چگونه خواهند داد؟ مگر می شود ما با یک بخشنامه بستر را برای تحرکات دانشجویان خاطی به وجود بیاوریم؟ این واقعا چیز عجیبی است. همانطور که حضرت امام خمینی(ره) فرمود: «دانشگاه مبدا تحولات است»، آن کسانی که این بخشنامه ها را صادر می کنند می دانند که می توان از دانشگاه تحولات را به وجود آورد و ناهنجاری ها را به جامعه تزریق کرد.
استاد دانشگاه های گیلان گفت: من معتقدم صحبت هایی که بین میرزاده و یک فرد روحانی مثل هاشمی زده شده راضی کننده نمی باشد، طه هاشمی یک فرد روحانی و اهل مطالعه است و نباید دین خود را فدای جریان های سیاسی کنند.
بایرامی افزود: ما باید در مقابل روح امام و خون شهدا پاسخگو باشیم و اینچنین نباشد که آقایان نسبت به حجاب درون دانشگاه ماموریت نداشته باشند و نسبت به شکم خود مامور باشند. آیا چنین چیزی شدنی است؟ آیا نگاه امام نسبت به این مسایل اینطور بوده؟ عملی که حراست انجام داده عملی عجیب و قبیح است و یک جریان عجیب در دانشگاه به وجود می آورد و صدماتش دامن دولت آقای رئیس جمهور و حتی کل نظام را خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که تحول مثبت از دانشگاه کلید می خورد تحول منفی هم می تواند کلید بخورد و ما در گذشته شاهد بودیم که چه اتفاقات ناهنجاری از دانشگاه ها افتاد و باعث کشته شدن جوانان ما شد. معتقدیم که از این پتانسیل جوانان باید به نحو مثبت استفاده کرد نه منفی./225الف1/