
نمایندگان با سلب یک فوریت طرح بازنشسته کردن پیش از موعد روستاییان و عشایر مخالفت کردند
نمایندگان مجلس با پیشنهادی مبنی بر سلب یک فوریت طرح بازنشسته کردن پیش از موعد روستاییان و عشایر مخالفت کردند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 15 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح «بازنشسته کردن کسانی که در سن بازنشستگی بوده و هنوز حق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر پرداخت می نمایند» با پیشنهادی مبنی بر سلب یک فوریت طرح مذکور با 75 رأی موافق، 110 رأی مخالف و 14 رأی ممتنع مخالفت کردند.
محمدمهدی مفتح به عنوان پیشنهاد دهنده سلب یک فوریت این طرح گفت: من با بیمه شدن عشایر و روستاییان موافق هستم اما این موضوع باید ساختار مشخصی داشته باشد تا مستمر باشد از طرف دیگر وقتی کمیسیون بهداشت و درمان کلیات این طرح را رد می کند یعنی جزئیات آن را بررسی نکرده و همه جوانب را ندیده است.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وضعیت تأمین منابع مالی طرح بازنشسته کردن کسانی که در سن بازنشستگی بوده و هنوز حق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر پرداخت می نمایند مشخص نیست افزود: با سلب یک فوریت این طرح می توان آن را در کمیسیون مربوطه به دقت بررسی کرد.
در این نشست همچنین ایرج ندیمی به عنوان مخالف پیشنهاد مذکور گفت: این طرح فرایند خود را طی کرده است و چه دلیلی دارد که به جای اصلاح موردی آن طرح را یک جا به کمیسیون ارجاع دهیم از طرفی دیگر چرا برخی موضوعات مانند بیمه را به جای ارجاع به کمیسیون هایی مانند اجتماعی و اقتصادی به کمیسیون بهداشت و درمان ارجاع دادیم.
نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:طراحان طرح مذکور بر این باورند که منابع مالی این طرح مانند طرح بیمه کارگران قابل تأمین است از طرفی دیگر مجلس و بحث مالیات بر ارزش افزوده یک درصد را برای حمایت از حوزه سلامت و بیمه اختصاص داد از این رو نباید مشکل اعتباری داشته باشیم.
وی افزود: در صورتی که روستاییان بیمه نشوند هزینه مشکلات آنها بر روی دولت می افتد از این رو ارجاع دوباره این طرح درست نیست و روستاییان و عشایر قطعا در تحت پوشش قرار گرفتن بیمه از همه محق تر هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.