آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۱۲۸۵
با مشارکت مجله «دخت ایران»؛

«اینجا شهر دیگری است» اکران می‌شود

اکران فیلم سینمایی «اینجا شهر دیگری است» با حضور اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، اکران فیلم سینمایی «اینجا شهر دیگری است» دوشنبه، 16 تیرماه با مشارکت مجله اینترنتی دخت ایران برگزار می‌شود.


این فیلم با بازی «داریوش ارجمند»، «پژمان بازغی»، «پریوش نظریه»، «فرخ نعمتی» و ... روایتی است که مظلومیت مولای متقیان حضرت علی (علیه‌السلام) و اتفاقات پس از ضربت خوردن آن حضرت در سحرگاه 19 رمضان تا روز شهادت  را به تصویر می‌کشد.


لازم به ذکر است، این فیلم سینمایی با همکاری مجله اینترنتی «دخت ایران» و موسسه پخش فیلم «آفتاب عالمتاب» عصر روز دوشنبه 16 تیرماه از ساعت 16 در محل سالن بصیرت مجتمع فرهنگی 13 آبان (لانه جاسوسی آمریکا) واقع در خیابان طالقانی- نبش خیابان مفتح اکران خواهد شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار