جهانگیری:
مردم انتظار دارند دولت گامهای موثر در ایجاد فرصتهای شغلی بردارد
معاون اول رئیسجمهور گفت: مردم انتظار دارند دولت در سال جاری گامهایی موثر در ایجادفرصتهای شغلی بردارد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور در جلسه شورای عالی اشتغال با بیان اینکه مردم در بخش اشتغال مطالبهای جدی از دولت دارند، گفت: مردم انتظار دارند دولت در سال جاری گامهایی موثر در ایجاد فرصتهای شغلی بردارد و دولت نیز مصمم است منابع مالی و بسترهای لازم را برای اشتغالزایی فراهم کند.
وی، اظهار داشت: برخی دستگاهها در موضوع اشتغالزایی نقشی اساسی دارند و باید نسبت به سایر دستگاهها تمرکز بیشتری را بر موضوع اشتغال معطوف سازند.
معاون اول رئیسجمهور افزود: وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی که سهم عمدهای در ایجاد فرصتهای شغلی دارند، باید با برنامهریزی و تجهیز منابع مالی، زمینههای اشتغالزایی را فراهم کنند.
جهانگیری با اشاره به بسته پیشنهادی برای توسعه فرصتهای شغلی، تصریح کرد: اجرای این برنامهها نیاز به پشتوانه مالی دارد و لازم است معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور کمیتهای در این خصوص تشکیل دهد تا منابع مورد نیاز دستگاههای اجرایی برای اجرای این برنامهها را تأمین نماید.
در این جلسه معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور گزارشی از بسته پیشنهادی سیاستها و برنامههای دولت در توسعه فرصتهای شغلی برای سال جاری و سال آینده ارائه کرد و ضمن تشریح وضعیت تولید و اشتغال در گذشته و حال، به تبیین چالشها، قابلیتها و فرصتهای پیش روی بازار کار کشور پرداخت و برنامههای دولت برای اشتغالزایی را به تفکیک دستگاههای اجرایی اعلام کرد.
در این برنامه، سهم هریک از بخشهای استخراج معدن (نفت و گاز و سایر معادن)، کشاورزی، تأمین برق، گاز و آب، صنعت، ساختمان، عمده فروشی، خرده فروشی، هتل و رستوران، واسطهگریهای مالی، حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات، خدمات عمومی، خدمات اجتماعی، مستغلات، اجاره و فعالیتهای کار و کسب در اشتغالزایی برای سال جاری و سال آینده مشخص شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.