کد خبر:۳۳۱۹۱۱
دبیر علمی کنگره «آمایش سرزمین در هزاره سوم»:

تنها 5 روز دیگر برای شرکت در کنگره «آمایش سرزمین در هزاره سوم» زمان باقی است

دبیر علمی کنگره ملی «آمایش سرزمین در هزاره سوم» گفت: کسانی که قصد حضور در این کنگره را دارند، تنها پنج روز زمان دارند تا چکیده مقاله خود را به آدرس دبیرخانه ارسال کنند.

غلامرضا میری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، گفت: کنگره ملی آمایش سرزمین در هزاره سوم هفتم و هشتم آبان ماه جاری در دانشگاه آزاد زاهدان برگزار می شود.

 

وی ادامه داد: کسانی که قصد حضور در این کنگره را دارند، تنها پنج روز زمان دارند تا چکیده مقاله خود را به آدرس دبیرخانه ارسال کنند.

 

دبیر علمی کنگره آمایش سرزمین در هزاره سوم گفت: البته آخرین مهلت برای علاقه مندان به شرکت در این کنگره تا پایان خرداد ماه بود که با توجه به درخواست ها مهلت ثبت نام تا 22 تیر تمدید شد.

 

میری در مورد این جشنواره گفت: تا کنون چنین کنگره ای با این وسعت، در سطح کشور و در هزاره سوم نداشته ایم و ما قصد داریم تا این کنگره به صورت مسلسل وار در سال های آینده نیز ادامه داشته باشد.

 

وی ادامه داد: یکی از دلایل بی نظیر بودن این جشنواره این است که مختص به یک رشته خاص نمی شود؛ بلکه شامل چند رشته از جمله، جغرافیا، زمین شناسی، صنایع، عمران، مدیریت، معماری و غیره با تمام گرایشات است که تا کنون کنگره ای با این عنوان نبوده است که بتواند چند رشته را با تمام گرایشات به صورت تفصیلی بررسی کند.

 

دبیر علمی کنگره همچنین در مورد دلایل تاکید این کنگره بر جنوب شرق افزود: متاسفانه استان سیستان و بلوچستان در جرائد عمومی به عنوان یک منطقه غیر توسعه یافته معرفی شده است و با آنکه دارای پتانسیل های بالقوه و بالفعل است، مورد بی مهری‌های شدیدی قرار گرفته است که امیدواریم یکی از اهداف این کنگره شناخت پتانسیل های منطقه است.

 

میری در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که قصد دارند در این کنگره شرکت کنند، باید تا 22 تیرماه چکیده مقاله خود را به دبیرخانه کنگره ارسال کنند که اطلاعات کامل کنگره در آدرس اینترنتی Amayesh93.ir قابل مشاهده است./170الف2/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار