مسئول کارگاه پیوستنگاری سازمان بسیج اساتید گفت: پیوستنگار باید از عواقب ناشی از انحراف در کار فرهنگی آگاه باشد و دغدغه فرهنگی همراه با مجاهدت علمی داشته باشد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، فرامرز عابدینی مسئول کارگاه پیوستنگاری فرهنگی سازمان بسیج اساتید در نخستین کارگاه غیرحضوری پیوستنگاری فرهنگی که به همت سازمان بسیج اساتید در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، گفت: پیوستنگاری فرهنگی برای رسیدن به یک تصمیم درست در حوزه فرهنگ است.
وی افزود: شرایط پیوستنگاری فرهنگی دریافت تصویر روشن از رسالت یک پیوستنگار فرهنگی و کمک در رسیدن به یک تصمیم درست برای پذیرفتن رسالت پیوستنگاری فرهنگی است.
عابدینی در ادامه با اشاره به ویژگیهای پیوستنگار فرهنگی گفت: در این خصوص 4 الزام برای پیوستنگار وجود دارد که میتوان به الزامات شخصیتی و علمی پیوستنگار، چگونگی تدوین پیوست فرهنگی و چگونگی ارزیابی عملکرد پیوست فرهنگی اشاره کرد.
این استاد دانشگاه با تاکید براینکه در کار پیوستنگاری فرهنگی عقلانیت و حکمت باید بر هیجانات و احساسات غلبه کند، گفت: پیوستنگار باید از عواقب ناشی از انحراف در کار فرهنگی آگاه باشد و دغدغه فرهنگی همراه با مجاهدت علمی داشته باشد.
مسئول کارگاه پیوستنگاری فرهنگی سازمان بسیج اساتید پیرامون الزامات علمی پیوستنگار نیز گفت: یک پیوستنگار فرهنگی از نظر علمی باید در حوزه مردمشناسی فرهنگی، مسئلهشناسی فرهنگی، آسیبشناسی فرهنگی و آیندهپژوهی فرهنگی آگاهی کامل داشته باشد.
عابدینی تاکید کرد: البته لازمه کار پیوستنگار فرهنگی شناخت و تبیین منظومه فکری اسلام در این حوزه است در حقیقت الگوی پیوستنگاری فرهنگی باید برگرفته از منظومه فکری اسلام باشد و پیوستنگار فرهنگی در راستای تعالی فرهنگی جامعه مطابق الگوی اسلامی حرکت کند.
مسئول کارگاه پیوستنگاری فرهنگی سازمان بسیج اساتید در پایان با اشاره به چگونگی تدوین پیوست فرهنگی در 5 گام گفت: در خصوص تبیین پیوستنگاری فرهنگی در گام اول باید واکاوی خود طرح، در گام دوم واکاوی محیط اجرایی طرح، در گام سوم ارزیابی داده و ستانده طرح، در گام چهارم راهکارهای اصلاحی طرح و در گام پنجم ارزیابی علمکرد طرح صورت گرفت.