فیلمبرداری «ترور» با موضوع ترور دانشمندان هسته‌ای به پایان رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۳۰۱۷
فلاح‌پور در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»

فیلمبرداری «ترور» با موضوع ترور دانشمندان هسته‌ای به پایان رسید

تم اصلی این فیلم بر اساس داستانی واقعی از طرح ترور یکی از دانشمندان هسته ای که کشف شده و نا فرجام مانده بود نوشته شده و فیلم «ترور»به این موضوع می پردازد.
فیلمبرداری «ترور» با موضوع ترور دانشمندان هسته‌ای به پایان رسید
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ اسماعیل فلاح پور گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» اعلام کرد: فیلمبرداری فیلم «ترور» به پایان رسیده و تلاش می کنیم فیلم را تا شهریور آماده پخش کنیم.
 
کارگردان فیلم «ترور» گفت: تم اصلی این فیلم بر اساس داستانی واقعی از طرح ترور یکی از دانشمندان هسته ای که کشف شده و نا فرجام مانده بود نوشته شده و فیلم «ترور»به این موضوع می پردازد.
 
فلاح پور از حضور پرستو صالحی، علی سلیمانی؛ علیرضا جلالی تبار،  سعید داخ و روح الله کمانی در این فیلم خبر داد و افزود: متاسفانه صدا و سیما بیش از آن که به دنبال چنین سوژه هایی باشد، به دنبال ساخت ملودرام است. حال آن که چنین آثاری می تواند در آگاه سازی و بسط اطلاعات جامعه در خصوص وقایع مختلف روز، کمک شایانی نماید.
 
گفتنی است این فیلم برای شبکه یک تولید شده و نگارش فیلمنامه نیز توسط امیر عربی و حسین تراب نژاد انجام پذیرفته است.
پربازدیدترین آخرین اخبار