به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، اسماعیل والی، دانشجوی رشته معماری دانشگاه غیرانتفاعی خیام مشهد در تجمع اعتراض آمیز دانشجویان این دانشگاه در اعتراض به مشکلات عفاف و حجاب در دانشگاه خیام، در پاسخ به اظهارات برخی مسئولین دانشگاه بیان داشت: متاسفانه کار مسئولان دانشگاه خیام به جایی رسیده است که مصوبه شورای فرهنگی در خصوص برنامه تشکل های دانشجویی را لحظاتی قبل از آغاز برنامه لغو می کنند و حتی به مصوبات خود پایبند نیستند.
وی ادامه داد: چطور می شود مسئولان دانشگاه در خصوص ورود و خروج دانشجویان بدون کارت به داخل دانشگاه تا این حد حساس هستند، اما نسبت به حضور و ورود و خروج افراد بدحجاب که شرایط ناپاکی در دانشگاه ایجاد کرده اند، هیچ حساسیتی از خود نشان نمی دهند.
این دانشجوی رشته معماری در خصوص توزیع برگه ای از سوی مسئولان فرهنگی دانشگاه در خصوص ایجاد کارگروه عفاف و حجاب دانشجویی متذکر شد: مسئولین دانشگاه در برگه های توزیع شده خود در میان دانشجویان در این تجمع آورده اند که فعالیت های خود را در خصوص برگزاری نمایشگاه و یا شرکت در راهپیمایی بزرگ مانند 21 تیر بیان کنید. پاسخ من این است آیا بودجه 150 میلیون سرانه فرهنگی را ما دریافت می کنیم یا مسئولین فرهنگی دانشگاه که بخواهیم در خصوص برگزاری نمایشگاه و یا حضور در راهپیمایی ها به آنها توضیح دهیم.
والی در انتقاد به صرف بودجه های فرهنگی در ساخت و ساز دانشگاه خطاب به مسئولین دانشگاه تصریح کرد: آیا این ما هستیم که بودجه فرهنگی 30 هزار تومانی هر دانشجو را دریافت و به ازای خرج کردن برای مسائل فرهنگی، جهت به کار بردن در ساخت و ساز تأسیسات دانشگاه استفاده می کنید؟
وی ادامه داد: این ما هستیم که باید از مسئولان دانشگاه در خصوص برنامه های فرهنگیشان سئوال کنیم، نه آنان؛ اما متاسفانه می بینیم مسئولان دانشگاه در عین بی توجهی به خواسته های ما در طول ماه ها، به گونه ای رفتار می کنند که گویی آنها مدعی العموم هستند.
این فعال دانشجو با بیان اینکه مهندسی شادی خیانت به دانشجو است، گفت: متاسفانه برنامه ریزی مسئولین فرهنگی برای ایجاد شادی در دانشگاه، برنامه ای تحت عنوان مهندسی شادی بوده است که تمام تلاشش برگزاری جشن ها با موسیقی های مبتذل از سوی خوانندگان ان سوی آبهاست تا برای لحظاتی دانشجو را شاد کنند. آیا نمی توان با بار علمی بالا، این شادی را به دانشجو تقدیم کرد.
وی در پایان با بیان اینکه مسئله اصلی ما عفاف و حجاب در دانشگاه است و تا هنگامی که نوع نگاه مسئولین دانشگاه به فرهنگ تغییر نکند این مشکل حل نمی شود،گفت: تا هنگامی که نگاه مسئولان دانشگاه خیام به مسائل فرهنگی تغییر نکند مشکلات ما حل نخواهد شد و برای وضعیت اسف بار فرهنگی این دانشگاه تغییری حاصل نخواهد آمد./155ب2/