همایش ملی «رسانه و سلامت» در شیراز برگزار می‎شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۳۳۹۵
16 مرداد ماه؛

همایش ملی «رسانه و سلامت» در شیراز برگزار می‎شود

رئیس شورای سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برگزاری همایش ملی «رسانه و سلامت» همزمان با فرا رسیدن روز خبرنگار در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، کامران باقری لنگرانی روز گذشته در نشست خبری در دانشکده علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه 16 مرداد همایش ملی «رسانه و سلامت» در شیراز برگزار می‎شود، گفت: این همایش با محورهای آگاه سازی از حقوق و مسئولیت‌های اجتماعی، سواد سلامت، نظارت مردمی و ساماندهی تقاضا برگزار می‌شود.


وی هدف از برگزاری همایش ملی «رسانه و سلامت» را ارتقای سلامت جامعه از طریق رسانه دانست و افزود: تا کنون بیش از 40 مقاله ارزشمند به دبیرخانه همایش ارسال شده است که در آینده به صورت مکتوب در یک کتاب آموزشی منتشر می‌شود.


رئیس شورای سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به دعوت از خبرنگاران جهت ارسال گزارش‌های مرتبط به دبیرخانه همایش تصریح کرد: موضوع همایش «رسانه و سلامت»، مبحثی بین رشته‌ای تلقی می‌شود و در آن از نظرات کارشناسان رسانه و ارتباطات و صاحبنظران علوم پزشکی مطلع خواهیم شد تا به صورت جامع به موضوع پرداخته شود.


لنکرانی خاطرنشان کرد: مدعوین این همایش که از سراسر کشور حضور دارند، در مجتمع ولایت شیراز ارتباط رسانه و سلامت را بررسی می‌کنند./180ب2/

پربازدیدترین آخرین اخبار