کد خبر:۳۳۳۶۸۵

سومین دوره مسابقات رباتیک شریف کاپ برگزار می‌شود

سومین دوره مسابقات رباتیک شریف کاپ با هدف افزایش نشاط علمی، ارتقای سطح ارتباط صنعت و دانشگاه، بهبود وضعیت صنعت کشور و همچنین جذب افراد نخبه توسط مراکز مهم علمی و صنعتی مهرماه امسال در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.
سومین دوره مسابقات رباتیک شریف کاپ برگزار می‌شود

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دانشگاه صنعتی شریف پس از برگزاری موفق دو دوره مسابقات رباتیک شریف کاپ در سال‌های 1391 و 1392 و استقبال چشمگیر گروه‌های مختلف دانش آموزی و دانشجویی فعال در زمینه‌ رباتیک، آماده برگزاری سومین دوره از مسابقات رباتیک شریف کاپ در سال 1393 می‌شود.

 

هدف از برگزاری این مسابقات، علاوه بر افزایش نشاط علمی، ارتقای سطح ارتباط صنعت و دانشگاه، بهبود وضعیت صنعت کشور و همچنین جذب افراد نخبه توسط مراکز مهم علمی و صنعتی عنوان شده است و به همین دلیل، تلاش شده تا لیگ‌های موجود در این مسابقات به گونه‌ای طراحی شود که خروجی آنها تا حد امکان به صورت مستقیم در صنعت مورد استفاده قرار گیرد.

 

این مسابقات در دو گروه دانشجویی و دانش آموزی و در لیگ مسیریاب دانش آموزی، لیگ مسیریاب ویژه؛ لیگ ربات‌های همکار، لیگ بینایی ماشین، بخش ربات کاوشگر، لیگ بینایی ماشین، بخش کنترل ترافیک و ثبت تخلف، لیگ ربات‌های پرنده و لیگ برنامه نویسی موبایل برگزار می‌شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار