آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۵۷۹۶
در نشست تشكل‌های اسلامی دانشگاه‌های آزاد اصفهان مطرح شد:

تشکل‌های دانشجویی محل تجمع جوانان دلسوز است

مسئولان و اعضاي شوراي مركزي بسيج دانشجويي و دیگر تشکل‌های دانشگاه‌های آزاد اصفهان در نشستی با روسای دانشگاه‌ها اعلام کردند: تشکل‌های دانشجویی محل تجمع جوانان دلسوز در عرصه‌های نظارتی و ارشادی است.
تشکل‌های دانشجویی محل تجمع جوانان دلسوز است

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، نشست اعضای تشكل‌هاي اسلامي، سياسي مسئولان و اعضاي شوراي مركزي بسيج دانشجويي دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان با روسای دانشگاه ها، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری و معاون هماهنگی دانشگاه در مسجد النبی(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمينی شهر برگزار شد.

 

در این مراسم مهران مجلسی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه با بیش از ۹۰۰۰ دانشجو و با امکانات گسترده آموزشی، پژوهشی و رفاهی سومین دانشگاه بزرگ در استان اصفهان به شمار می آید و قابلیت ها و پتانسیل های خوبی برای تولید علم و ثروت را دارد.

 

وی وجود ۴۰ تشکل دانشجویی و هیات مذهبی در واحدهای دانشگاهی استان اصفهان را افتخار بزرگ فرهنگی و انقلابی برشمرد و افزود: برگزاری چنین نشست های صمیمی در فضای آکنده از معنویت بر شور و نشاط علمی، فرهنگی و سیاسی دانشجویان می افزاید.

 

همچنین در این مراسم حجت الاسلام سید مجتبی میردامادی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان بیان داشت: فلسفه نماز و روزه تقوای الهی است و علم و دانش نیز باید مقدمه کسب تقوا باشد؛ زیرا تقوا ترس از گناه را در جا و در هر سختی برای انسان بوجود می آورد و اعمال و رفتار ما باید باعث خشنودی و رضای خداوند متعال شود.

 

وی ادامه داد: رعایت نظم بر اساس کلام گوهربار حضرت علی (ع) و توصیه مقام معظم رهبری ضروری است و مسئولان و مدیران دانشگاه باید قانون را در همه حال اجرا کرده و به آن پایبند باشند و دانشجویان نیز در این زمینه به مسئولان یاری رسانند.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اصفهان یاد خدا را باعث زیبایی زندگی و آرامش انسان برشمرد و گفت: دانشجویان در زندگی خود بطور دائم یاد خدا و ذکر خدا را داشته باشند تا رستگار شوند.

 

حجت الاسلام میردامادی با اشاره به حزب اللهی بودن اعضای تشکل های اسلامی دانشجویی بیان داشت: دانشجویان مومن و انقلابی در محیط های دانشگاهی دغدغه دین و گسترش ارزش های اسلامی و دینی دارند و از همه فرصت ها برای احیای دین و ذخیره آخرت بهره می برند تا دانشگاهی اسلامی و مورد رضای خداوند متعال محقق شود.

 

فقیهیان، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و نماینده ریاست عالیه دانشگاه در تشکل‌های اسلامی سیاسی اساتید و دانشجویان سخنران دیگر نشست در جمع فعالان دانشجویی گفت: تشکل های دانشجویی محل تجمع جوانان دلسوز و علاقمند نظام و انقلاب در عرصه های نظارتی و ارشادی است و به مسئولان و کارگزاران نظام در زمینه های مختلف کمک می کنند.

 

وی حضور دانشجویان را در تشکل ها و در چارچوب قوانین مایه برکات فراوان خواند و تصریح کرد: تا زمانی که مدیر در مسند مدیریت خود قرار دارد، جزو کارگزاران نظام است و باید تقویت و حمایت شوند و کارها با مشورت و کارگروهی دنبال شود.

 

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اصفهان گفت: تشکل های دانشجویی باید دانشجویان با تفکرات مختلف را جذب کنند و به نحوی برنامه ریزی کنند تا فعالیت دفاتر مستمر و دائمی باشد و نه فصلی و موقتی.

 

فقیهیان خاطرنشان کرد: مسئولان تشکل ها باید درس خوان ترین و از لحاظ جسمی قوی ترین افراد باشند.

 

لازم به ذکر است، در پایان این نشست دانشجویان به بیان دیدگاه ها و پیشنهادات خود در زمینه های مختلف دانشگاهی پرداختند و بر گسترش کرسی‌های آزاد اندیشی، افزایش بودجه های دفاتر تشکل های دانشجویی، توسعه نشریات دانشجویی مستقل و نظارت گسترده تر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بر فعالیت های دانشجویی تاکید کردند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار