به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، فرشاد شکیبی تهیه کننده مجموعه مستند «شوک» درباره محتوای قسمت جدید آن گفت: در این قسمت با نگاهی طنز به سراغ موضوع فست فود و غذاهای ناسالم رفته ایم. فضایی برای بررسی روشهای سالم غذایی در مستند ایجاد شده است و عادات غذایی نادرست به عنوان یکی از عادتهای غلط جامعه امروزی آسیب شناسی میشود.
وی با اشاره به دو سویه بودن شوک در بررسی موضوعات افزود: در این برنامه همانطور که به سراغ مکانهای غیر بهداشتی رفته ایم و گزارش هایی از آن مکان ها تهیه کردهایم، رستورانهای بهداشتی و مناسب را هم نشان داده ایم. همچنین مصاحبه هایی با هنرمندان هم درباره تغذیه انجام داده ایم.
تهیه کننده «نگاه پیشگیری» ادامه داد: در این قسمت از برنامه با دو سه فردی که دچار چاقی مفرط هستند هم صحبت کرده و دلایل چاق شدنشان را بررسی کرده ایم. ضمن این که راهکارهایی درمانی و ورزشی برای مقابله با بیماری چاقی هم در برنامه ارائه میشود. این قسمت حدود یک ماه گذشته ضبط شد و اکنون همه مراحل تولید آن به پایان رسیده است.
مستند تلویزیونی «شوک» محصول گروه اجتماعی شبکه سه سیما چهارشنبه شب-15 مرداد- ساعت 23:15 روی آنتن میرود.