کد خبر:۳۳۷۵۶۴
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

مادران نوزادان چند قلو مشکل شیردهی ندارند

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: با وجود انگیزه و آموزش، مشکلی در شیردهی مادران نوزادان چندقلو بوجود نمی‌آید.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، آرزو میرفاضلی روز گذشته در نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی گلستان با موضوع «تغذیه با شیر مادر یک عمر سلامتی» گفت: بزرگترین نعمتی که خداوند در اختیار نوزادان گذاشته شیر مادر است که یک تغذیه کامل به شمار می رود؛ به حدی که نوزاد تا شش ماهگی هیچ مکمل غذایی حتی آب هم احتیاج ندارد.

 

وی تاکید کرد: بر طبق مطالعات گسترده ای که روی شیر مادر صورت گرفته شیر مادر نه تنها سلامتی دوران شیرخوارگی بلکه سلامتی آینده فرزند را نیز تا حد زیادی تامین می کند.

 

این فوق تخصص نوزادان به بیمارستان های دوستدار کودک در استان گلستان اشاره کرد و بیان داشت: بیمارستان های دوستدار کودک موظف هستند از بدو تولد آموزش عملی شیردهی را به مادران شیرده شروع کنند تا مادر در این رابطه به مشکل بر نخورد.

 

میرفاضلی در بخشی از سخنانش به مادرانی که فرزندان دو یا چند قلو دارند، اشاره کرد و گفت: مادران فرزندان چند قلو هم در صورت آموزش درست می‌توانند به نوزادان تغذیه انحصاری شیر مادر بدهند و تک تک فرزندان خود را از این موهبت بهره مند بسازند.

 

وی ادامه داد: متاسفانه در جامعه به این شکل عرف شده که مادران چند قلو باید از مکمل های غذایی استفاده کنند؛ اما اگر خانواده و همسر حمایت کنند و خود مادر انگیزه داشته باشد طبق نظر پزشک با وزن گیری درست می توان به نوزادان چند قلو نیز فقط شیر مادر داد تا سلامتی اش را تضمین کند.

 

این فوق تخصص نوزادان در ادامه به مادران معتاد اشاره کرد و گفت: متاسفانه با توجه به آمار افزایش مادران معتاد شاهد تولد نوزادان معتاد نیز هستیم که معمولا این مادرها تمایلی به مراقبت نیز ندارند به همین دلیل نوزاد به شدت دچار مشکل تغذیه ای می شود و نیاز به بستری پیدا می کند.

 

میرفاضلی تصریح کرد: توصیه می کنیم مادرانی که اعتیاد به مواد خطرناک مانند شیشه دارند، اصلا کودک را با شیر خود تغذیه نکنند./220ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار