به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مهدی تلوری عصر دیروز در نشست اخلاقی تشکیلاتی دانش پژوهان دوره آموزشی تشکیلاتی خط امام در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شاندیز گفت: مهم ترین عنصر اخلاقی اخلاص است که داشتن آن کار بسیار سختی می باشد.
وی افزود: پیامبر اکرم (ص) افضل اعمال را از زبان حضرت علی (ع) این چنین معرفی فرمودند که اگر چیزی را دوست داریم به خاطر خدا باشد و اگر دشمن می داریم نیز به خاطر خداوند باشد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه شهید علم الهدی در زمان جنگ 23 سال بیشتر نداشتند، خاطرنشان کرد: حسین در زمان جنگ با وجود سن اندک 4000 شاگرد داشت که تمام این شاگردان به او علاقه مند و پای درسش می نشستند.
تلوری با بیان اینکه حسین در حرکتی بسیار بزرگ تمام عشایر خوزستان را آماده دیدار با امام کرد، گفت: من از سختی آن سفر نمی خواهم بگویم؛ اما همین بس که در ابتدای دیدار هنگامی که از سید حسین علم الهدی خواستند که جهت توضیح این دیدار و ارائه گزارش به پشت تریبون رفته و در محضر امام خمینی سخنانش را بگوید پس از تلاش فراوان وی را پیدا نکردند و او در حالی که در پشت یکی از ستون های جماران سرش را به زیر دو پایش گذاشته بود و چفیه را بر بالای خود انداخته بود از محضر امام ناپدید شد.
وی با بیان اینکه تقوی، پشتکار و جامعیت از دیگر موارد است که در اخلاق تشکیلاتی باید به آن بپردازیم، تصریح کرد: نماز شب از مهم ترین عواملی است که اصرار بر انجام آن توفیقات بسیاری را شامل حال شما می کند، زیرا استاد من شهید علم الهدی در جزوه ای به شاگردانش بر این امر اصرار داشت و به لطف خدا اکثر شاگردان وی نماز شب خوان بودند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه حداقل روزی باید پنج ساعت مطالعه کنید؛ گفت: امام (ره) با آن سن و با وجود اینکه رهبر یک انقلاب بزرگ بودند روزی 16 ساعت مطالعه داشتند؛ اما متأسفانه جوان امروز با رفتار و اخلاق و خمودگی خود دافعه دارد تا جاذبه.
تلوری در پایان با بیان اینکه اعتدال و ولایت پذیری از دیگر موارد مهم در داشتن اخلاق تشکیلاتی است، تصریح کرد: اینکه برخی رجال سیاسی ما اخلاق ندارند به این دلیل است که دین ندارند هم در اصولگرایان و هم اصلاح طلبان از این دین ندارهای نماز نخوان می شناسم با جلوگیری از افراط و ولایت پذیری می توان به امید خدا در مباحث تشکیلاتی از ایجاد بسیاری از مشکلات جلوگیری کرد./155ب2/