کد خبر:۳۳۷۴۳۸

تبیین ويژگي‌هاي منظومه فكري رهبر معظم انقلاب در دوره آموزشي تشكيلاتي خط امام(ره)

در دوره آموزشي تشكيلاتي خط امام(ره) ويژگي‌هاي منظومه فكري رهبر معظم انقلاب تبيين و به قياس ويژگي‌هاي اين منظومه با ليبراليسم و ماركسيسم، پرداخته شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو»، از مشهد، محمدمهدي سالاري امروز در كارگاه كلاسي تبيين ويژگي‌هاي منظومه فكري رهبر معظم انقلاب در سالن اجتماعات مجموعه دشت بهشت شانديز در اولين دوره از طرح خط امام راحل بيان داشت: انديشه مقام معظم رهبري داراي غايت است و علاوه بر آن كه هدف دارد به دنبال رسيدن حقيقتي است كه نمي‌توان آن را بي‌مبنا و غيراصولي دانست.

 

این پژهشگر با بيان اينكه هدف مقام معظم رهبري و دغدغه اصلي ايشان ارائه يك منظومه منسجم است، افزود: رهبري تلاش دارد منظومه منسجم را كه معطوف به عمل و مبتني به معارف دسته اول دين باشد، براساس بيانات خود ايجاد كند.

 

وي با بيان اينكه ليبراليسم و ماركسيسم از جمله منظومه‌هاي مادي هستند كه تلاش كرده‌اند تناقض‌هاي خرد خود را برطرف كنند افزود: اين دو منظومه با وجود اينكه توانسته‌اند خود را به جهان تاحدودي معرفي كنند اما در تناقضات كلان‌شان دچار اشكال هستند.

 

بيانات رهبر معظم انقلاب داراي شاخص‌هاي مشخص و شفاف است

 

سالاري با اشاره به اينكه در تمامي بيانات مقام معظم رهبري به خوبي مي‌توان فهميد كه ايشان در بسياري از امور و يا مي توان گفت كه در همه امور صاحب انديشه فكر ايده و نظر هستند، خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبري آرمان‌خواهي را با واقع‌بيني جمع مي‌كنند؛ در حالي كه بسياري مي‌گويند اين دو با هم متناقض است؛ اما رهبر انقلاب در گوشه‌اي از سخنان‌شان افزوده‌اند اگر مي‌خواهيد به قله برسيد، ابتدا بايد از دامنه عبور كنيد همانا قله آرمان است و دامنه واقع‌بيني.

 

وی با بيان اينكه بيانات و منظومه فكري مقام معظم رهبري داراي جامعيت در همه عرصه‌ها است، گفت: شما اگر به سخنان رهبر انقلاب توجه كنيد به وضوح مي‌بينيد ايشان در مسائل فردي اجتماعي حكومتي جهان اسلام و جامعه جهاني داراي انديشه‌هاي بسيار روشن و صاحب عقيده و نظر هستند؛ به نحوي كه حتي به مسائل تاريخي به شكل بسيار قابل تقديري مي‌پردازند.

 

این پژوهشگر با اشاره به بيانات رهبر انقلاب در خصوص پيچ تاريخي دهه سوم انقلاب گفت: اگر به بيانات رهبر انقلاب دسترسي داشته باشيد، به خوبي متوجه مي‌شويد كه ايشان دو سال پيش در جمع مردم قم به زيبايي مسئله پيچ تاريخي انقلاب را به ظهور امام زمان (عج) گره زدند.

 

سالاري با بيان اينكه رهبر انقلاب در گفتمان‌سازي در جهان داراي حرف‌هاي بسياري هستند، از اين توانايي به عنوان موقعيتي بي‌نظير در منطقه و جهان ياد كرد و افزود: جملات و كلماتي مانند مردم سالاري ديني حاكميت معنويت جهاد اقتصادي عزت ملي نظام سلطه پيشرفت اسلامي ايراني و بسياري از جملات ديگر به نحوي از سوي رهبر انقلاب در زمان لازم خود به كار برده مي‌شود و ساخته مي‌شود كه تبديل به يك گفتمان ملي و جهاني مي‌شود.

 

قدرت ادبيات‌سازي رهبر انقلاب تبديل به نظريات منسجم شده است

 

وی در ادامه از توان مقام معظم رهبري در ادبيات‌سازي به عنوان قدرت نوزايي و مفهوم‌سازي نام برد و تصريح كرد: شايد تا 10 سال گذشته تصور مردم از كلمه بصيرت چيزي به جز آن معنايي است كه امروز مقام معظم رهبري در ذهن ما ايجاد كرده‌اند، استكبار نيز تلاش كرده است ادبيات مخصوص خود را در خصوص جمهوري اسلامي به كار ببرد كلمه محور شرارت و يا بسياري از جملاتي كه اكنون در پاي ميز مذاكرات از سوي طرفين مذاكره شونده از سوي ايران به كار مي‌رود، نشان از قدرت استفاده و كاربرد كلمات دارد كه به حول قوه الهي اين توانايي در رهبر انقلاب در اوج خود قرار گرفته است.

 

این پژوهشگر در پايان با بيان اينكه سه منظومه ليبراليسم ماركسيسم و اسلام در جهان در تعامل و تقابل با يكديگر هستند، خاطرنشان كرد: آنچه كه تلاش رهبر انقلاب اسلامي در تبيين اسلام در جهان است، دفاع از اسلام و رساندن اسلام به جايگاه واقعي آن است و مي‌توان گفت اكنون بلامنازعه اسلام يكي از بزرگترين ساختارهاي حكومتي و داراي حرف ايده سوال و نوآوري در جهان است./155ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار