قدسيه باقرزاده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، از تولید پنج رنگ متفاوت از پرچم، گلبرگ و کاسبرگ گیاه زعفران خبر داد و گفت: این طرح پژوهشی توسط گروه شیمی دانشگاه بیرجند پس از دو سال تحقیق با موفقیت اجرایی شد.
وی با بیان اینکه این پنج رنگ طبیعی با رنگ های دیگر تفاوت مهمی دارد و آن هم ثبات و پایداری نوری و شستشویی و عدم استفاده از مواد شیمیایی در آن است.
عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه این رنگ ها در صنایع پارچه بافی، انواع الیاف و نخ و صنعت فرش بافی کاربرد دارد، گفت: این رنگها بدلیل طبیعی بودن هیچ خطر و مضراتی ندارد.
باقرزاده خاکستری، لاجوردی، بنفش، قهوه ای و زرد را از جمله پنج نوع رنگ تولید شده از گیاه زعفران عنوان کرد و گفت: کار تحقیق و پژوهش و اجرایی این طرح تحقیقاتی دو سال زمان برده است.
وی تاکیدکرد: مسئولان استانی کمک کنند تا بتوانیم این طرح را به مرحله تولید صنعتی برسانیم.
لازم به ذکر است، این طرح تحقیقاتی هم اکنون در مرحله ثبت اختراع در پارک علم و فناوری استان و اداره ثبت اختراع کشور قرار دارد.