کد خبر:۳۳۸۲۰۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

اهدا خون باید به یک فرهنگ تبدیل شود / اهدا خون در درجه اول سلامتی برای اهدا کننده را به همراه دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: باید اهدا خون در کشور ما تبدیل به یک فرهنگ شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، به مناسبت گرامیداشت هفته اهدای خون امروز رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور در اداره کل انتقال خون استان، خون خود را اهدا کردند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران درحاشیه این اقدام بیان داشت: اهدای خون می تواند یکی از ساده ترین روشهای اهدای عضو محسوب شود.

 

قاسم جان بابایی، با بیان اینکه از خون افراد چندین فراورده خونی تهیه می شود، افزود: این فراورده ها درمواقع لزوم در اختیار بیماران قرار می گیرد که می تواند جان آنها را نجات دهد.

 

وی گفت: بنده به عنوان یک شخص کوچک خدمتگزار از مردم تقاضا دارم که با توجه به نیاز به این ماده حیاتی این لطف را داشته باشند و همواره اهدای خون را فراموش نکنند.

 

جان بابایی تاکید کرد: اهدای مرتب خون علاوه بر ارتقای سلامتی خود افراد می‌تواند موجب ارتقای سلامتی خیلی از بیماران، مصدومین، مجروحین و خیلی از کسانی که حیاتشان به خون وابسته است، شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه امیدواریم این روند تداوم پیدا کند و به یک فرهنگ تبدیل شود، گفت: رسیدن به این هدف مستلزم این است که برای مردم تبیین شود اهدای خون موجب سلامتی خود افراد نیز می‌شود.

 

وی عنوان کرد: احساس می‌کنم این تبیین به خوبی برای مردم شکل نگرفته است و این ذهنیت که اهدای خون، سلامتی اهدا کننده آن را نیز تضمین می‌کند برای خیلی از مردم وجود ندارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تصریح کرد: افرادی که به طور متوسط غلظت خون آنان طبیعی است می توانند سالانه 4 بار خون اقدام به اهدای خون نمایند.

 

جان بابایی در پایان با اشاره به اینکه بیمارستانها بیشتر به پلاکتهای خونی نیاز دارند، اظهار داشت: وضعیت مازندران در این زمینه نسبت به سایر استانها بهتر است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار