کد خبر:۳۳۸۳۵۶
پرسه در خبرهای سینمایی هفته؛

فیلم‌هایی که پس از حاشیه‌های فراوان پروانه نمایش گرفتند!/ماموریت دادخواه در تهران آغاز می‌شود

هفته ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی از صدور پروانه نمایش برای فیلم‌های حاشیه دار تا آغاز ماموریت در تهران حسن دادخواه همراه بود.

گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»؛ هفته‌ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی همراه بود،خبر اول اینکه:


آغاز اکران «آنچه مردان در مورد زنان نمی‌دانند» از ۱۴ آبان/ سینما آفریقا سرگروه فیلم محمدپور شد



حسن دادخواه تهیه‌کننده فیلم سینمایی «آنچه مردان در مورد زنان نمی‌دانند» از اکران این فیلم در ۱۴ آبان‌ماه به سرگروهی سینما آفریقا خبر داد.



حسن دادخواه تهیه کننده فیلم سینمایی «آنچه مردان در مورد زنان نمی‌دانند» درباره زمان نمایش این اثر سینمایی گفت: به امید خدا این فیلم سینمایی را 14 آبان و 3 روز پس از ایام عاشورای حسینی به روی پرده سینمای کشور خواهیم برد.

وی افزود: سرگروهی فیلم سینمایی «آنچه مردان در مورد زنان نمی‌دانند» را سینما آفریقا بر عهده دارد.

دادخواه از مؤسسه پخش فیلمیران بعنوان پخش کننده این اثر سینمایی یاد کرد.

بنابراین گزارش، در «آنچه مردان در مورد زنان نمی‌دانند» محمدرضا شریفی نیا، فاطمه گودرزی، سحر قریشی، ارسلان قاسمی و… به ایفای نقش پرداخته‌اند.

قربان محمدپور پیش از این دو فیلم «زبان مادری» و «دل بی قرار» را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.



۳ طرح سینمایی استراتژیک حمید بهمنی به دنبال سرمایه‌گذار مناسب



حمید بهمنی کارگردان سینما از نگارش فیلمنامه‌هایی درباره «داعش»، «هولوکاست» و «تفحص» خبر داد و از دستگاه‌های حامی سینمای دفاع مقدس برای عدم حمایت آن‌ها از تولید چنین فیلم‌هایی گلایه کرد.


حمید بهمنی کارگردان سینمای ایران درباره آخرین فعالیت‌های سینمایی خود در این روزها عنوان کرد: این روزها چند  طرح در مورد تحولات منطقه‌ای در دست دارند که در این میان فیلمنامه‌ای در خصوص تحرکات داعش و فعالیت‌های این گروهک تروریستی در سوریه را به مرحله نگارش پایانی رساندند.

وی ضمن گلایه از ارگان‌های سینمایی حامی برای ساخت آثار سینمایی خاطر نشان کرد: با وجود این همه طرح در مورد دفاع مقدس و تحولات منطقه کجاست که از این آثار حمایت کند.

وی افزود: با هر جا که صحبت می‌کنم می‌گویند که سینمای دفاع مقدس اولویت نیست و بعضی از نهادهایی که پول دفاع مقدس را استفاده می‌کنند می‌گویند دفاع مقدس دغدغه ما نیست.

کارگردان فیلم سینمایی «گلوگاه شیطان» در ادامه از نگارش یک فیلمنامه سینمایی با موضوع «هولوکاست» خبر داد و افزود: طرحی را هم درباره موضوع هولوکاست آماده کرده‌ام که به صورت مفصل در قالب یک فیلم سینمایی به آن پرداخته می‌شود.

بهمنی تصریح کرد: یک طرح با موضوع دفاع مقدس نیز یکی دیگر از کارهای من است که درباره تفحص است و از سال 88 این فیلمنامه را آماده کردم که به هر جا مراجعه می‌کنم برای ساخت آن به در بسته می‌خورم.

حمید بهمنی فیلم‌های سینمایی «آخرین نبرد»، «آن مرد آمد»، «گام‌های شیدایی» و «گلوگاه شیطان» را در کارنامه سینمایی خود به ثبت رسانده است.



افشای رازهای پشت پرده اردوگاه اشرف درجشنواره مقاومت



کارگردان مستند «فیلمی ناتمام برای دخترم سیمه» گفت: جشنواره سینمای مقاومت موضوعش در تاریخ کشورمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است از این رو این رویداد در فرهنگ کشور ما دارای جایگاه والایی است.
خبرگزاری فارس: افشای رازهای پشت پرده اردوگاه اشرف درجشنواره مقاومت

 مرتضی پایه شناس کارگردان مستند «فیلم ناتمامی برای دخترم سمیه» در خصوص موضوع و محتوای فیلمش گفت: این فیلم  داستان پدری را روایت می کند  که هوادار سازمان منافقین بوده  است.به همین دلیل دختر و پسرش در همین جو و فضا بزرگ می شوند. در ادامه  فیلم می بینیم که فرزندان این پدر «مصطفی محمدی» به اردوگاه اشرف در عراق می روند. و وقتی پدر به اردوگاه مراجعه می کند تا فرزندانش را بیرون بیاورد با مخالفت سازمان منافقین مواجه می شود. همین مخالفت سازمان در تغییر نگرش پدر نسبت به عملکرد این سازمان تاثیر می گذارد.

وی ادامه داد: این فیلم بر پایه فیلم های خانوادگی مصطفی محمدی که با دوربین خانوادگی ثبت شده ساخته شده است.

پایه شناس  با بیان اینکه در سالهای قبل با فیلم های «ملاقات پشت دیوار اشرف و جایی که زندگی می کنیم» در جشنواره مقاومت حضور داشته گفت: به نظر من جشنواره فیلم مقاومت و دفاع مقدس در بخش مستند جشنواره خوبیست. (چون در بخش مستند  من تاکنون  در این جشنواره شرکت داشتم تنها در مورد این بخش می توانم نظر دهم) البته هر جشنواره موضوعی محدودیت های خاص خودش را دارد. جشنواره مقاومت با توجه به اینکه موضوعش جایگاه مهمی در تاریخ کشورمان دارد، این رویداد دارای جایگاه والایی در فرهنگ کشورمان است.

وی در بخش دیگری از صحبت خود با بیان اینکه جشنواره فیلم مقاومت در ابعاد بین المللی تاکنون موفق عمل نکرده گفت: ما تنها توانستیم با کشورهایی که حرف مشترک داریم چون سوریه و لبنان ارتباط برقرار کنیم. باید جشنواره را در سطح گسترده تر و به معنای واقعی کلمه بین المللی برگزار کنیم. باید حرف های خوب ما به گوش تمام دنیا برسد.

وی در خصوص سالانه شدن این رویداد  افزود: خوب است جشنواره موضوعی فیلم مقاومت با رشد بیشتری همراه شود و به طور کل جشنواره های موضوعی پرورش داده شود.

کارگردان مستند «فیلم ناتمامی برای دخترم سمیه»در مورد اینکه در بخش مستندهای انقلاب و دفاع مقدس تاکنون توانسته ایم آنچنان شایسته و بایسته موفق عمل کنیم گفت:کمبود بودجه و عدم توجه مسئولین به سینمای مستند چرخه معیوبی را بوجود آورده ،به این ترتیب که وقتی سرمایه گذاری خوبی برای فیلم ها صورت نمی گیرد فیلم ها ضعیف ساخته می شوند و مخاطب هم طبیعتا این فیلم ها ندارد . و وقتی مخاطب کمی این فیلم ها داشته باشند سرمایه گذاری کمی روی ساخته شدن این فیلم ها می شود و این چرخه همچنان ادامه دارد.به نظر من در تمام بخش های فیلم مستند ما با مشکل مواجه هستیم و حمایت از این نوع فیلم ها صورت نمی گیرد.او همچنین در مورد بازتاب مقاومت کشورها ی اسلامی در سینما ی ایران گفت:وقتی در مورد مسائل بین الملل صحبت می کنیم باید به بازتاب بین المللی آن هم فکر کنیم. وقتی رسانه آنچنان قوی نداریم طبیعتا در بخش بین الملل نتوانسته ایم موفق باشیم.

وی در پایان در خصوص مشکلات مستندسازی دفاع مقدس گفت: جنگ مان درحال حاضر دربعضی از  بخش ها به مسائل امنیتی گره خورده. قدری از این  بخش ها قابل فهم بوده اما  بخش  عمده ای از آن سلیقه ایست. در واقع این جناح و آن جناح به خاطر مسائل شخصی از بیان آن جلوگیری می کنند. به نظر من الان در موقعیتی قرار داریم که باید هشت سال دفاع مقدس را نقادانه مورد بررسی قرار داد.
 

 

میرکریمی: سکوت شخصیت اصلی «امروز» معنی‌دار است/جشنواره فجر از مسیر خود خارج شده است



کارگردان فیلم سینمایی «امروز» گفت:سکوت شخصیت فیلم نیز معنادار است زیرا وقتی در جامعه‌ای هستیم که بیشتر ما کمترین کار را با بیشترین شعار می‌گوییم بهترین راه اعتراض و بهترین راهکار عمل به وظیفه و سکوت است.

جلسه نمایش و نقد و بررسی فیلم سینمایی«امروز» به کارگردانی رضا میرکریمی با حضور کارگردان ، شادمهر راستین (فیلمنامه نویس) ، سهیلا گلستانی( بازیگر)، امید نجوان (منتقد) چهارشنبه 15 مرداد در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

براساس این گزارش، رضا میرکریمی کارگردان فیلم  با اشاره به روند ساخت فیلم« امروز» گفت: من در طی  4 سال گذشته فیلمی نساختم اما می‌توانستم 10 فیلم بسازم.

وی در ادامه افزود: ما در فیلم « امروز»  با گذشته آدم ها اصلا کاری نداریم و فقط می خواهیم آنها را در وضعیت موجود نشان دهیم تا ببینیم که در هر موقعیت هر فردی چه تصمیمی می‌گیرد.

میرکریمی با اشاره به اینکه فیلم « امروز»  جزئیات زیادی دارد گفت: دقت به جزئیات در یک فیلم برای من از زمان ساخت «خیلی دور خیلی نزدیک» شروع شد و در «به همین سادگی» بیشتر شد. البته این تجربه در «یک حبه قند» بسیار خودنمایی می کرد .

کارگردان یه حبه قند در ادامه افزود: مدت 8 ماه روی فیلمنامه وقت گذاشتیم و بیشتر به دنبال آن بودیم که چیدمان شخصیت ها و رفتار آنها درست  صورت گیرد.

وی ادامه داد: فیلمنامه اولیه در دوره‌ای به ذهن من رسید که فضای تلخی حاکم بود و همه از وضع تلخ موجود ناراحت بودند اما من هم می‌خواستم این تلخی را نادیده نگیرم و هم اینکه نمی‌خواستم مانند دیگران از این تلخی بنالم.

میرکریمی همچنین گفت: آنچه برای من سوال بود این مساله بود که چرا هیچ کسی سهم خودش را در مشکلات موجود  و تلخی‌ها به رسمیت نمی شناسد و تنها به دنبال مقصر جلوه دادن دیگران هستیم و اینکه ما امروز همه تلاش می کنیم تا در جامعه دائم از خود دفاع کنیم از نظرم درست نیست.



چهار کارگردان پروانه ساخت گرفتند



شورای صدور پروانه ساخت سازمان سینمایی، برای چهار طرح سینمایی پروانه ساخت صادر کرد.

درجلسه فوق العاده شورای پروانه ساخت فیلم های سینمایی که عصر چهارشنبه 15 مرداد با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، چهار عنوان فیلم موفق به اخذ پروانه ساخت شدند.

بر همین اساس ،دراین جلسه برای فیلم های سینمایی زیر پروانه ساخت  صادر شد:

«چه کسی ماه را گاز زد؟» نویسنده ˈاحمد رفیع زادهˈ، کارگردان ˈحمیدرضا صلاحمندˈ تهیه کننده محمدرضا نجفی زادهˈ،«خنده های آتوسا» نویسنده وکارگردان ˈعلیرضا فریدˈ تهیه کننده ˈامیر پورکیانˈ، «جزیره کوتوله‌ها» نویسنده، کارگردان و تهیه کننده ˈمحمد حسین پورˈ و «جزیره مهربانی» نویسنده و کارگردان ˈغلامرضا آزادیˈ تهیه کننده فریال بهزاد.



صدور پروانه نمایش 14 فیلم برای شبکه نمایش خانگی

شورای صدور پروانه نمایش خانگی (ویدئویی) برای 14 عنوان فیلم پروانه نمایش صادر کرد.


 در جلسات 5 و 12 مرداد شورای پروانه نمایش خانگی که با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد ،فیلم های: "چارسو" به تهیه کنندگی وکارگردانی فرهاد نجفی، "نغمه های محمدی" به کارگردانی شهرام علیدی، محمد رضا ثانی و سیاوش ابراهیم زاده  و تهیه کنندگی محمد علی حسین نژاد، "حبیب" به کارگردانی داریوش یاری و تهیه کنندگی بهروز مفید، "گور به گور" به کارگردانی بهرنگ توفیقی  و تهیه کنندگی محمد رضا تخت کشیان، "فرزند افیون"به کارگردانی مجید جوانمرد و تهیه کنندگی حسن توکل نیا، "سه قدم تا حماسه" به کارگردانی ساسان نازی قمشلو و تهیه کنندگی امیر علی محمدی، سریال "کلاه قرمزی 93" به کارگردانی ایرج طهماسب و تهیه کنندگی حمید مدرسی، "مجله قشنگ پدر بزرگ" به کارگردانی عبد الرضا افشار زاده  و تهیه کنندگی پارسیان، "شرقی" به کارگردانی و تهیه کنندگی  عبد الرضا منجزی، "دونده زمین " به کارگردانی کمال تبریزی و تهیه کنندگی علی رضا شجاع نوری، "دوربین مخفی 3" به کارگردانی امیر حسین قهرایی و تهیه کنندگی میثم معراجی، "پیام سوق" به کارگردانی عباس رنجبر و تهیه کنندگی علی عزیزی، "پشت درهای بسته" به کارگردانی مسعود رشیدی و تهیه کنندگی علی یاور و "شرم" به کارگردانی و تهیه کنندگی عنایت الله قدوسی موفق به اخذ پروانه نمایش در شبکه خانگی شدند.

همچنین در این جلسات برای 9 عنوان فیلم خارجی نیز پروانه نمایش صادر شد.



آغاز پیش تولید «من و کسی که دوستش دارم»/ قصه‌ای بین‌المللی با عروسک مبارک



پیش تولید فیلم سینمایی «من و کسی که دوستش دارم» با محوریت عروسک مبارک آغاز شد.


شهرزاد حسین پور مجری طرح فیلم سینمایی «من و کسی که دوستش دارم» با اعلام این خبرگفت: فیلمنامه در ژانر کودک ونوجوان است و با بهره گیری از عروسک مبارک (عروسک سیاه خیمه شب بازی که ازسالهای بسیار دور در فرهنگ ما ایرانیان مورد توجــــه بوده است) و دیگر کشورها از جمله ایتالیا، انگلیس، فرانسه ، آلمان و ترکیه و...که دارای عروسک ملی(سیاه) هستند،قصه‌ای بین‌المللی را رقم میزند.

وی افرود:قصه بطورخاص حول محور دو عروسک مبارک (ایران) و پولچینلا (ایتالیا) است که و فرهنگ کودکان ایران و ایتالیا به تصویر کشیده می‌شود .

حسین‌پور در خاتمه اظهار داشت:فیلم به طریق زنده ، انیمیشن است که درشهرهای تهران ، اصفهان وفلورانس ایتالیا فیلمبرداری می‌شود .

تهیه کننده فیلم سینمایی «من و کسی که دوستش دارم» جهاندخت خادم المله است و به کارگردانی جهاندخت خادم المله و مهدی خرمیان است.




آغاز رسمی پیش تولید «ماموریت تهران» از 18 مردادماه/حضور قطعی اولین ساخته مهدی مظلومی در فجر سی‌وسوم



حسن دادخواه تهیه کننده فیلم سینمایی «ماموریت تهران» از آغاز رسمی پیش تولید این اثر سینمایی از شنبه 18 مردادماه خبر داد.


 حسن دادخواه تهیه کننده فیلم سینمایی «مأموریت تهران» ، شنبه 18 مردادماه را آغاز پیش‌تولید رسمی این اثر سینمایی به کارگردانی مهدی مظلومی اعلام کرد.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به امید خدا روز شنبه مرحله پیش‌تولید و انتخاب بازیگر این اثر سینمایی را به صورت رسمی آغاز خواهیم کرد.

دادخواه با اشاره به مدت زمان فیلم‌برداری فیلم‌سینمایی ماموریت تهران خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده مدت 45 روز را برای فیلمبرداری این اثر سینمایی پیش‌بینی کردیم.

وی تأکید کرد: لوکیشن‌های اصلی فیلم ما در مناطق شمالی، جنوبی، غربی و شرقی شهر تهران قرار دارد و قرار بود که برای فیلم‌برداری یکی از سکانس‌ها به یکی از کشورهای خارجی سفر کنیم که بنا به درخواست من آن سکانس را در جزیره کیش فیلم‌برداری خواهیم کرد.

دادخواه درباره عوامل فیلم‌ سینمایی ماموریت تهران تاکید کرد: تاکنون حضور حسن پویا بعنوان مدیر فیلمبرداری، مجتبی متولی به عنوان مدیر تولید در این فیلم قطعی شده است.

تهیه کننده ماموریت تهران در پایان عنوان کرد: این اثر سینمایی را قطعاً به جشنواره سی‌ و سوم فیلم فجر خواهیم رساند.

بنابراین گزارش، ماموریت تهران بعنوان اولین تجربه سینمایی مهدی مظلومی در کارنامه او به چشم می‌خورد.

«ماموریت تهران» با نگاهی متفاوت به مسئله هسته‌ای در ژانر طنز می‌پردازد.



مسعودشاهی سرپرست معاونت فرهنگی و داروغه‌زاده مشاور فرهنگی فارابی شدند



مهدی مسعودشاهی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و ابراهیم داروغه‌زاده به عنوان مشاور فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی منصوب شدند.

 مهندس محمدرضا جعفری جلوه مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی طی احکامی جداگانه آقایان مهدی مسعود شاهی را  با حفظ سمت به سرپرستی معاونت فرهنگی و ابراهیم داروغه‌زاده به عنوان مشاور فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی منصوب کردند.

در متن این احکام چنین آمده است:

جناب آقای مهدی مسعود شاهی

نظر به مقدور نشدن ماموریت اداری و امکان تداوم همکاری رسمی جناب  آقای دکتر ابراهیم داروغه زاده در معاونت فرهنگی بنیاد و با عنایت به درخواست استعفای ایشان و ناگزیر بودن موافقت با این امر، مقتضی است جنابعالی با حفظ سمت و تا زمان لازم عهده دار سرپرستی معاونت مذکور باشید.

 

جناب آقای دکتر ابراهیم داروغه زاده

نظر به همکاریهای مفید جنابعالی در معاونت فرهنگی بنیاد در مقطعی که گذشت و به منظور تداوم بهره مندی از تجارب مکتسبه، به عنوان عضو تیم مشاوران فرهنگی بنیاد منصوب می‌شوید.

انشاءالله در پرتو توجهات حضرت حق درعرصه های فراراه موفق و منصور باشید.

 

براساس این گزارش، ابراهیم داروغه زاده پیشتر طی نامه رسمی به مدیرعامل بنیاد استعفای خود اعلام کرده بود. در بخشی از این نامه آمده است: « ...سرانجام سازمان صدا و سیما با درخواست مکتوب ریاست محترم سازمان سینمایی مبنی بر ماموریت اینجانب موافقت نکرده و گویا همکاری تمام وقت بنده با بنیاد دیگر میسر و مقدور نمی باشد...»



سازمان سینمایی برای اکران چه فیلم‌هایی تلاش می‌کند

 

بعد از اثبات قصد و نیت سازمان سینمایی برای اکران فیلم‌ها  که از یک بررسی کلی در مورد رفتارشناسی این سازمان پیداست، این بحث مطرح می‌شود که اساسا مگر مشکل اکران این فیلم‌ها چیست و چرا گروه مذهبی و ارزشی در مواجهه با این رفتار سازمان سینمایی برآشفته می‌شوند

برای پاسخ به این سوال شاید فعلا تنها ذکر چند مثال کافی باشد.در مجالی دیگر تمام مواردی که سازمان سینمایی درباره آنها نظرسنجی کرده‌است و بنای اکرانشان را دارد جهت استحضار هموطنان به تفکیک منتشر خواهد شد :

و اما به‌عنوان مثال یکی از این فیلم‌ها درباره چند پسر و دختر است که با هم در میهمانی های شبانه دوست شده‌اند. در یکی از این پارتی‌ها دختری با یک پسر و در حالتی غیرطبیعی جشن گرفته‌اند. آنها بعد از مهمانی‌شبانه تا صبح هم با یکدیگر در  یک خانه هستند،صبح دختر  با جسد آن پسر مواجه می‌شود و  درصدد از بین بردن جنازه بر می‌آید. او همزمان درگیر رابطه دیگری هم هست که در آن ظاهرا با خواهرش رقیب است و هردو پسری را دوست داردند.در راه انتقال جسد هم با یکی از دوستانش همراه می‌شود که روابط جنسی ناهنجاری دارد . حضور یک پسردیگر در میانه راه و گپ و گفت های دوستانه  و شوخی های پرده درانه آنها باعث می شود تا پایان مسیر را خوش بگذرانند و ...

ویا در فیلمی دیگر که سه اپیزود دارد مردان متاهل همه خیانتکارند و مردی که زن و بچه دارد هم زمان درگیر رابطه ای عاطفی است.در یکی از اپیزودها زن دکتر روانشناس و مرد دکتر زنان است و مرد به زنش خیانت می کند

 

در دومی مرد راننده آموزش رانندگی متاهلی هم زمان با زنی دیگر رابطه دارد.زن دوم از زن و بچه او خبر دارد و حالا می خواد زن اول را برای دومی طلاق بدهد

و در آخری  دختر دکتر با پسری در یک جمع دانشجویی دوست می شود.با بهانه وعده وعید ازدواج بکارتش را از دست می دهد.

 

حالا اینکه سازمان سینمایی با چه توجیهی تلاش دارد تا فیلم‌هایی از این دست را اکران کند موضوعی است که باید شنید و امیدوار بود تا این رویه از سوی مسولان سینمایی متوقف گردد.



فیلم‌های حاشیه‌دار از راه می‌رسند/«فصل فراموشی فریبا» پروانه نمایش گرفت



شورای پروانه نمایش فیلم های سینمایی برای 3 فیلم مجوز نمایش صادر کرد. یکی از این فیلم‌ها «فصل فراموشی فریبا» است.

درادامه تلاش‌های سازمان سینمایی برای اکران فیلم‌های حاشیه‌دار فیلم سینمایی «فصل فراموشی فریبا» که از جمله فیلم‌های پرحاشیه‌ای است که بعضی خطوط قرمز اخلاقی را زیر پا گذاشته‌است پروانه نمایش گرفت.

بنابر این گزارش در جلسه دوشنبه 13 مرداد93 که با حضور اکثریت اعضای شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی برگزار شد،مجوز نمایش 3 فیلم: «شهر موش‌ها2» به تهیه‌کنندگی منیژه حکمت و علی سرتیپی، نویسندگی مرضیه برومند و فرهاد توحیدی و کارگردانی مرضیه برومند ، «فصل فراموشی فریبا» به تهیه کنندگی و کارگردانی عباس رافعی و نویسندگی علی اصغری و «ارسال آگهی تسلیت برای روزنامه» به تهیه کنندگی حسن کلامی ، نویسندگی سارا سلطانی و کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان صادر شد.

براساس این گزارش، پروانه نمایش «شهر موش‌ها2» در حالی صادر شده است که این فیلم قرار است به زودی در گروه قدس به جای فیلم سینمایی «رد کارپت» اکران شود.

گفتنی است اکران «فصل فراموشی فریبا» در جشنواره سی و دوم فجر، به دلیل مضمون غیراخلاقی فیلم، با اعتراضاتی روبرو شده بود.

 


 فیلمبرداری «احتمال باران اسیدی» به پایان رسید/ آغاز مراحل فنی



فیلمبرداری اولین فیلم بلند سینمایی بهتاش صناعی‌ها با عنوان «احتمال باران اسیدی» به تازگی در سکوت خبری در تهران و شمال به پایان رسید

 

،تدوین این فیلم که قرار است اولین نمایش آن در جشنواره بین المللی فیلم فجر امسال باشد، به زودی آغاز می شود. فیلمبرداری «احتمال باران اسیدی» در سکوت خبری در تهران و شمال کشور انجام شده و به تازگی به پایان رسیده و گروه به تهران بازگشته اند.

در این فیلم شمس لنگرودی شاعر، نویسنده و پژوهشگر معاصر به همراه مریم مقدم نقش های اصلی را برعهده دارند. همچنین کامبوزیا پرتوی به عنوان مشاور کارگردان و ایرج رامین فر به عنوان طراح صحنه و لباس در «احتمال باران اسیدی» حضور دارند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است:منوچهر شصت سال سن دارد، او بازنشسته اداره دخانیات است. ولی از سر بیکاری همچنان هر روز به اداره می رود. مادرش تا زنده بود آرزو داشت ازدواجش را ببیند. در حالی که منوچهر حتی دوستی هم در زندگی نداشته.. به جز خسرو...

از بازیگران «احتمال باران اسیدی» می توان به: شمس لنگرودی، مریم مقدم، پوریا رحیمی، ارسلان عبدالهی، عیسی حسینی، حبیب پور سیفی، پروین ملکی، امان رحیمی، سینوهه دانشمند، حسن حسینیان، سام جابر انصاری، سعید پیامی پور، علی نادربیگی، نیلوفر سیاری، احمد ذبیحی و الهه بخشی اشاره کرد.

عوامل تولید این فیلم عبارتند از:کارگردان:بهتاش صناعی ها، نویسندگان:مریم مقدم و بهتاش صناعی ها، مشاور کارگردان:کامبوزیا پرتوی، مدیر فیلمبرداری:محمدرضا جهان پناه، طراح صحنه و لباس:ایرج رامین فر، طراح گریم:کامران خلج، صدابردار:رضا حیدری، ، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز:سمیرا برادری، دستیار اول فیلمبردار:هادی منوچهر پناه، دستیار اول طراح صحنه و لباس:جعفر محمد شاهی، دستیار صدا:ایمان بازیار، مجری گریم:مهدی خلج، منشی صحنه:الهه رحیمی، مدیر صحنه:فریاد صالحی، مدیر تولید:محمود محمد طائمه، مدیرتدارکات:مجتبی زندیه، دستیاران کارگردان:جواد گنجی، کیارش صناعی ها، عکاسان پروژه:سمیه جعفری و کسری پرتوی، مشاور رسانه ای:بیتا موسوی، گروه فیلمبرداری:احمد صادقیان، اشکان رسولی، دستیار صحنه و لباس:رضا موسوی، پذیرایی و خدمات:محمود ملکان، دستیار تدارکات:امیر مرایی، دستیار تهیه کننده:سمیرا برادری، سرمایه گذاران:بهتاش صناعی‌ها، ساجده سرایی و روح الله برادری و تهیه کننده: روح الله برادری.

براساس این گزارش، بهتاش صناعی‌ها در کارنامه خود پیش از این ساخت آثار متعددی را در زمینه فیلم کوتاه، مستند و انیمیشن داشته است و احتمال «باران اسیدی» اولین فیلم بلند سینمایی وی محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳
می خواستم یه پیشنهاد بدم (شاید خام و نپخته باشه) که یک صندوق برای ساخت فیلم های ارزشی همچون دفاع مقدس یا فیلمهایی با قالب آخرالزمانی و یا دررابطه با مسائل خاورمیانه مثل غزه و سوریه اختصاص بدهند که قسمتی از اعتبارات مالی این صندوق توسط کمکهای مردمی تامین بشه(مطمئنم دغدغه مردم در رابطه با این مسائل بیشتر از مسئولین نباشه کمتر نیست)چرا که ما در جنگ فرهنگی خیلی خیلی دستمون خالیه. امیدوارم این نظر بنده رو داقل برای نظر سنجی هم که شده تایید کنید و مثل خیلی از نظرات قبلیم حذف نشه.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار