کد خبر:۳۳۸۹۱۴
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:

بحث افزایش موالید باید یکی از دغدغه‌های دانشگاهیان باشد

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بحث افزایش موالید باید به عنوان یک نشست علمی، در دانشگاه‌ها کار شود و دغدغه دانشگاهیان باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، فاطمه ریحانی شب گذشته در جمع دانشجویان طرح ولایت در دانشگاه تربیت معلم رشت و در نشست بصیرتی با موضوع «تمدن نوین اسلامی، ایران جوان» با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در فرمایشات خود 16 بار موضوع افزایش موالید را مطرح کردند، بیان داشت: موضوع افزایش موالید باید به عنوان یک نشست علمی در دانشگاه ها کار شود.
 

وی گفت: برگزاری این نشست به مثابه آینده پژوهی نیست؛ بلکه آینده نگری و آینده انگاری است.
 

عضوشورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها در این رابطه «هل من ناصر...» را طلبیدند؛ اینجا سوال ایجاد می شود چطور غرب توانست با تبلیغ فرزند کمتر زندگی بهتر حتی در بی ارزش ترین کالا مانند کبریت اذهان مردم را به این سمت سوق دهند که با فرزند کمتر می توان بهتر زندگی کرد.
 

ریحانی افزود: قطعا این کار نشان از دلسوزی آنان نبوده است؛ بلکه دستان دیگری در این کار وجود داشت که با برنامه ریزی دقیق و طولانی مدت رشد جمعیت کشور ما را رو به سقوط برسانند تا بتوانند به اهداف شوم خود برسند.
 

وی گفت: حال جامعه علمی ما باید بر روی اذهان و افکار کار کند و هر مجموعه ای بر زیر مجموعه خود انتقال مطالب داشته باشد.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: یکی از دغدغه های جامعه دانشگاهی باید مطالبات فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش موالید باشد و با برگزاری نشست‌های علمی بر این موضوع کار کنند.
 

ریحانی گفت: همیشه مردم ما از اوایل پیروزی انقلاب تا بحال در صحنه و گوش به فرمان فرماندهی کل قوا بوده اند و برای این موضوع نیز که مقام معظم رهبری بارها و بارها در فرمایشات خود تاکید کردند، باید به مانند همیشه و حتی بیشتر با روجیه جهادی کار شود.
 

وی با اشاره به سیاست های جمعیتی در ایران در رابطه با آمار رشد جمعیت، نرخ باروری، سیاست های جمعیتی در کشورهای مختلف مطالبی عنوان کرد.
 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ گفت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار