به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمد حسین صفارهرندی عصر دیروز در همایش ششمین دوره طرح ولایت – خط امام (ره) که در آمفی تئاتر شهدای گمنام دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین با حضور ۵۰۰ نفر از سفرای فرهنگی دانشگاه های استان برگزار شد، به بیان دیدگاه های خود در باب مباحث جریان شناسی سیاسی و فرهنگی پرداخت و گفت: در۴۰ سال اخیر شاهد جریان های مختلف سیاسی مذهبی و غیر مذهبی بوده ایم و در یک تقسیم بندی کلی می توان جریانات سیاسی سال های اخیر و بعد انقلاب شکوهمند اسلامی را به دو قسمت کلی تقسیم کرد: کسانی که جریان دینی را جدای از جریان های سیاسی و فرهنگی می دانند و دسته دوم طیفی مقابل این گروه هستند و دین را وارد سیاست و امور فرهنگی می کنند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت احمدی نژاد با بیان اینکه با بیان اینکه این جریانات سیاسی ادعای دینداری می کنند افزود: این گروه نه تنها در مواقع لزوم از دین و ارزش های خود دفاع نمی کنند بلکه مانع اجرای اجکام دینی هم خواهند شد.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از ایرادات کلی در کار این جریان های سیاسی را اعتقاد نداشتن به استقلال سیاسی کشور که در قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی با صراحت صحه گذاشته شده، دانست و افزود : آنها این امر را متعلق به قرن نوزدهم می دانند و بر این باورند که باید برای حل مشکلات از کشورهای توسعه یافته کمک گرفت.
صفار هرندی با اشاره به اینکه این برخی از گروه های سیاسی داخل کشور با جریانات بین المللی اتفاق نظر دارند، خاطر نشان کرد: این موضوع سبب شده تا راه را برای استکبار جهانی باز شود و در هرجایگاه و مقامی که باشند، تفکر غربی ها را بیان کنند؛ دیدگاه های دکتر سریع القلم نائب رئیس مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه که از مشاوران دولت یازدهم نیز می باشد، این گونه است که باید به سمت دنیای غرب برویم تا به پیشرفت لازمه دست یابیم و داشته های پیشین خود در زمینه فرهنگ غنی اسلامی و جریان حاکم بر جهان را نادیده بگیریم.
وی در ادامه افزود: با رصد آثار وضعی چنین نگرش هایی در صف آرایی پیروان این جریانات خزنده داخلی در عرصه ای بین المللی و نیز داخلی دیده می شود که عده ای با تمام توان در عدم اجرای احکام الهـی و اصول مترقی نظام جمهوری اسلامی بسیج می شوند، البته در ظاهر هم نمی گویند که مخالف فرامین الهی نیستند بلکه برای عوام فریبی چنین وانمود می کنند که خاضعانه در برابر قوانین الهی و سیاسی تسلیم محض هستند.
سردبیر سابق روزنامه کیهان تصریح کرد: در عرصه بین المللی فضا سازی های زیادی در باب تخطئه جمهوری اسلامی این است که چرا حقوق بشری که همه جوامع غربی پذیرفته اند، ایران تبعیت نکرده و دین را به این گستردگی وارد مدیریت کلان کشور کرده است؟! یا شما چرا به قواعد حقوق بشر مانند عمل نامشروع همجنس گرایی و دفاع از جریانات منحط دینی و سیاسی ۱۰۰ سال قبل بنام بهائیت و بابیت حمایت نمی کنید؟! و یا اینکه چرا دموکراسی مورد قبول آنها در ایران تضییع می شود؟! در پاسخ به جبهه گری های غیر اصولی این طیف ها باید گفت که متاسفانه محیط رسانه ای ما برخی از رسانه ها به شدت آلوده به این تفکر هستند که در برابر مظلومیت و حقانیت جامعه مسلمانان سکوت نابجا کرده اند که این فاجعه ای بزرگ است حتی برخی از پدران معنوی جریانی که در دوران فتنه سال ۸۸ شعار ( نه غزه نه لبنان ) سر داده بودند؛ نتوانستند در برابر ماجرای شجاعیه غزه سکوت کنند و به حمایت از مظلومان غزه پرداختند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: برخی از این جریانات سیاسی داخل کشور، سر سوزنی پایبندی به استقلال کشور ندارند؛ رسانه های مربوط به گروه منحط سیاسی دوم خرداد و طیف غالب اصلاح طلبان از این دسته می باشند و جاده صاف کن استکبار جهانی شده اند و در دوران هشت ساله حاکمیت سیاسی اصلاح طلبان بر کشور همواره نمود هایی از حمایتشان از دنیای غرب و نظام سلطه را مشاهده کردیم و یک پیوند فرهنگی قوی بین دولت اصلاحات و مقامات اتحادیـه اروپـا و آمریکـا بوجود آمده بود و چندین بار اعلام کرده بودند که آماده ایم در جهت تقویت و تحکیم جریان منحط دوم خرداد که حاکمیت سیاسی را کسب کرده بودند؛ مداخله نظامی در خاک مقدس جمهوری اسلامی کنند.
مسئول سابق دفتر سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در پاسخ به سوال دانشجویان در خصوص جدایی دین واقتصاد در ترکیه اظهار داشت: باید با اشراف کامل داشتن به وضعیت و شرایط حاکم در کشورها نظر داد اما بدهی ۱۰ میلیاردی ترکیه به غرب باعث شده تا آنها سر تسلیم فرود آورند.
عضو سابق شورای تعیین خط مشی خبرگزاری جمهوری اسلامی با اشاره به بحران عراق اظهار داشت: ماجراها و اتفاقاتی که در عراق شاهد هستیم، مقطعی نیست و ادامه خواهد داشت و باید در نظر داشت که نیروهای برآمده از انتخابات عراق محصول یک دموکراسی است و از مقبولیت در بین مردم این کشور دارا هستند، منتهی ریشه اصلی این بحران آمریکـا است که به بهانه واهی نفوذ و تسلط بر ایران از طریق عراق را در سر دارند؛ البتـه خود مقامات آمریکـایی و غربی معتقدند که باید منتظر ظهور ابر قدرتی بنام جمهوری اسلامـی ایران در منطقه و جهان باشیم.
وی در پاسخ به سوالات دانشجویان در رابطه با عملکرد خود در دوران وزارت خود در چهار ساله اول دولت دکتر احمدی نژاد افزود: زمانی که ما کار وزارت را شروع کردیم، یک حس بی اعتمادی نسبت به فعالان حوزه فرهنگی وجود داشت؛ اما با رعایت چارچوب و موازین مترقی قانون اساسی توانستیم فضای آرامش کاری برای مومنین و غیر مومنین ایجاد کنیم حتی در دوره بنده بودجه قرآنی کشور نیز افزایش یاقت و با اعتماد سازی و پایبندی به اصول طوری عمل کردیم که نسبت به دوره قبل کاری شد کارستان.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه استیضاح یک ابزار جنجالی برای نمایندگان مجلس است، گفت: برای یک کار اداری می توان از وزیر پرسش نمود و زمانی استیضاح معنا پیدا می کند که وزیر در چارچوب قانون اساسی عمل نکند؛ با اینکه استیضاح در راستای بهبود وضع مدیریت کلان صورت می گیرد ولی گاهی هم موجب مشوش شدن فضای سیاسی کشور می شود که باید با احتیاط در این زمینـه گام برداشت.
وی در رابطه با عملکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه فرهنگ، تصریح کرد: خوشبختانه این شورا مصرانه پیگیر اجرای کامل مصوبات فرهنگی می باشد و رویکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی با وجود روی کار آمدن دولت یازدهم خوب و قابل قبول بوده است.
صفار هرندی در بخش پایانی سخنان خود در جمع دانشجویان ششمین دوره طرح ولایت استانی یادآور شد: از رئیس جمهور محترم؛ آقای دکتر روحانی اتظار داریم بعد از یکسال از روی کار آمدن دولت یازدهم به گذشته ارجاع نکنند و در نظر داشته باشند که مردم به شما اعتماد کرده اند که با کلیدتان در حل مشکلات کلان مملکت گام مساعدی بردارید و به گذشته ها لگد نزنید، آیا در دوره هشت ساله گذشته یک اقدام مثبتی در سطح کلان انجام نشده که به تخطئه می پردازید ؟! این رویه و رویکرد غلط است و ما هم قبول داریم که کارهای اشتباهی در دولت قبلی رخ داده است که به هیچ وجه برای ما قابل قبول نبوده و نیست.