درمان سوختگی و حیوان گزیدگی کودکان 11/5 میلیون تومان هزینه در بردارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۹۳۱۶
مدیرگروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

درمان سوختگی و حیوان گزیدگی کودکان 11/5 میلیون تومان هزینه در بردارد

مدیرگروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: درمان سوختگی و حیوان گزیدگی کودکان 11/5 میلیون تومان هزینه در بردارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، مظفری روزگذشته در کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان که در محل استانداری برگزار شد، بیان داشت: درمان سوختگی هر کودک 10 میلیون تومان هزینه در بر دارد و درمان حیوان گزیدگی آن ها 11/5 میلیون تومان است.

 

وی با بیان اینکه 4045 مورد حیوان گزیدگی که 650 مورد آن در خرم آباد روی داده در لرستان ثبت شده است، افزود: برای هر انسان حیوان گزیده باید پنج دز واکسن که هزینه هر دز آن 10 دلار است، تزریق شود.

 

مدیرگروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: آمار حیوان گزیدگی در استان لرستان بالاتر از آمار کشوری است.

 

مظفری تصریح کرد: با توجه به اینکه بافت زندگی عشایری و روستایی در لرستان به زندگی شهری قالب است؛ از این رو پارامتر حیوان گزیدگی در روستاهای استان بیش از شهرهاست.

 

وی گفت: بالاترین آمار حیوان گزیدگی در استان مربوط به سگ های خانگی و ولگرد است.

 

مدیرگروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: نزدیک به 43 درصد از دلایل مرگ و میر کودکان مربوط به ناهنجاری ها و 22 درصد مربوط به حوادث است.

پربازدیدترین آخرین اخبار