حسن حبيبي و رضا داوري اردكاني تجليل مي شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۰۳۶
در ادامه نشست‌هاي تكريم از مفاخر شهر تهران

حسن حبيبي و رضا داوري اردكاني تجليل مي شوند

مدير مراكز فرهنگي هنري منطقه 2 گفت: حسن حبيبي، رئيس بنياد ايران‌شناسي و رضا داوري اردكاني، رئيس فرهنگستان علوم و استاد فلسفه دانشگاه تهران در ادامه نشست‌هاي تكريم از مفاخر علمي فرهنگي شهر تهران، تجليل مي‌شوند.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، محمدخاني با اعلام اين خبر اظهار داشت: طرح سپاس، عنوان برنامه‌اي است كه وظيفه تجليل و تكريم از بزرگان و مفاخر علمي و فرهنگي شهر تهران را به عهده گرفته تا پيوند عميق‌تر نخبگان پايتخت با مديريت شهري شكل عملي بگيرد.

وي از اجراي 10 برنامه ديگر اين طرح تا پايان سال جاري خبر داد و افزود: برگزاري هر كدام از بزرگداشت‌ها، چيزي حدود 1 ماه زمان مي‌برد كه براي تكريم بيشتر و بهتر از نخبگان در حوزه‌هاي مختلف علمي، بايد نهادهاي بيشتري درگير اين امر شوند تا استادان بيشتري مورد تكريم قرار گيرند.

محمدخاني اجراي طرح سپاس را به نوعي شكرگذاري بزرگان پايتخت عنوان كرد و از همه دستگاه‌هاي فرهنگي شهر براي ايجاد تعامل بيشتر در برپايي چنين برنامه‌هايي را خواستار شد.

رئيس فرهنگسراي ابن‌سينا با اشاره به نقش مراكز فرهنگي هنري موجود در مناطق مختلف تهران تاكيد كرد: سازمان فرهنگي هنري شهر تهران با مراكز تحت پوشش خود در واقع به عنوان پرتوان فرهنگي هنري مديريت شهري، در رفع مشكلات و موانع حوزه‌هاي فرهنگي شهر و ايجاد بستري مناسب براي تفهيم و تبيين فرهنگي شهروندي نقش موثري دارد.

وي به جمعيت 700 هزار نفري منطقه 2 و پراكندگي جغرافيايي اين منطقه در بخش فرهنگي اشاره و گفت: علي‌رغم وجود 6 مركز فرهنگي از جمله 3 كتابخانه و 2 خانه‌فرهنگ و فرهنگسراي ابن‌سينا در منطقه، اما به علت بافت عملي شهروندان منطقه، كمبود مراكز فرهنگي هنري به شدت احساس مي‌شود.

محمدخاني نياز‌هاي نوشونده، توجه به سبك زندگي شهروندان، تقويت هويت ملي، ديني و انقلابي، توسعه و ارتقاء زيست شهري و اخلاق شهري را از سياست‌هاي سازمان فرهنگي هنري در دوران مديريت جديد برشمرد و افزود: فرهنگسراي ابن‌سينا با در نظر داشتن سياست‌هاي ياد شده با برنامه‌هاي متنوعي به استقبال برنامه‌هاي جشنواره تابستاني تهران رفته است.

رئيس فرهنگسراي ابن‌سينا تصريح كرد: با توجه به اينكه شخصيت‌هاي علمي و آكادميك پايتخت عمدتاً در منطقه 2 ساكن هستند، بنا بر اين مطالبات، اين قشر از جامعه با در نظر داشتن سطح علمي آنان، اجراي برنامه‌هايي با سطح عالي از سوي اين فرهنگسرا را طلب مي‌كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار