اعتلاي فرهنگ جامعه در گرو تقويت نقش مساجد در كشور است
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام حميدرضا ارباب سليماني در نشست مطبوعاتي براي تشريح برنامه هاي سال 88 در خبرگزاري شبستان اظهار داشت: مساجد، سابقه تاريخي در كشور دارند و از جايگاه و يژهاي در تاريخ تمدن اسلام برخوردارند.
وي افزود: انقلاب اسلامي از مساجد شروع شده است و براي ادامه انقلاب بايد مساجد را جدي بگيريم.
دبير ستاد كانون هاي فرهنگي هنري مساجد تاكيد كرد: عمران مساجد فقط در حوزه زيبا سازي نيست، بلكه بايد شرايط را طوري فراهم كنيم كه جوانان بتوانند در مساجد حضور پيدا كنند، مساجد در نشر و دانايي افراد تاثير دارند و بايد ارتباط جوانان با مساجد تقويت شود.
سليماني تاكيد كرد: انتقال انديشههاي ناب محمدي تنها از طريق مساجد صورت ميگيرد و پرورش نخبگان در مساجد رشد فكري و عملي جوانان را به دنبال دارد و نخبگان مساجد از سرمايههاي اصلي نظام هستند و بايد در كسب علم و آگاهي و دانش كوشا باشند.
وي بيان داشت: كانونهاي مساجد در مقابله با جنگ نرم دشمن و توطئههاي دشمنان، نقش فوق آلعادهاي دارند.
ارباب سليماني با بيان اينكه رويكردهاي دولت نهم خدمت رساني به مساجد بوده است گفت: اميدواريم اين رويكرد در دولت دهم نيز ادامه پيدا كند.
دبير ستاد كانون هاي فرهنگي هنري مساجد از توسعه سامانه خبرگزاري شبستان خبر داد و گفت: به زودي خبرهاي خبرگزاري شبستان به 4 زبان انگليسي، عربي، اردو و فارسي قابل رويت است.
سليماني در در پايان اظهار داشت: جلسات مشترك را در كتابخانه ملي براي انعقاد تفاهم نامههاي همكاري براي تجهيز كتابخانههاي مساجد گذاشتيم و اهداف آن را در آينده بازگو خواهيم كرد./انتهاي پيام/